Techa 42 Napisano Januar 7, 2011 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Već par godina vozim ZZR 600 '91 koji sad na satu ima 75.000 km. Motor super radi. Lako pali, malo troši a između dve zamene ulja ni kap ali ni kap ne dolivam. Još uvek ga vozim kao da je nov, pređem 15.000 km godišnje, i do sada me nigde nije ostavio a ni ja njega ! Problem mi predstavljaju raštelovani ventili koji u kombinaciji sa istegnutim lancem bregaste i dotrajalim španerom -nerviraju, ufff ti zvuci užasno nerviraju ! Za lanac bregaste i njegov španer je manje više lako jer mogu da se kupe (usput ako neko zna gde mogu da se kupe po povoljnoj ceni. Nebitno mi dal je to DID, Regina... već mi butno da je novo i jeftino). Najveći problem su raštelovani ventili. Polovina ih ima veliki zazor. Da bi ih naštelovao potrebne su mi pločice. E tu mi najveća pomoć treba. Zna li neko gde i kako mogu da nabavim pločice za štelovanje ventila??? U napred zahvalan!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Januar 7, 2011 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan ajd opet ko u temi kupujem.... http://cgi.ebay.de/V...=item3a55014097 ili da kupiš od nekog majstora ako bude hteo da ti proda....a možda ti se isplati i dati 60-80e za štelovanje ventila majstoru i sebi prekratiti muke... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Techa 42 Napisano Januar 7, 2011 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan ajd opet ko u temi kupujem.... http://cgi.ebay.de/V...=item3a55014097 ili da kupiš od nekog majstora ako bude hteo da ti proda....a možda ti se isplati i dati 60-80e za štelovanje ventila majstoru i sebi prekratiti muke... [/quot Hvala ti za link, možda mi bude od koristi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...