nordi 362 Napisano Januar 5, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan Nikako da nadjem vremena za ove putopise pa to ti je. Ovako, pokusacu da vam prenesem komad atmosfere, da i vi vidite isto sto i ja, ;D da zainteresujem one koji nisu bili da budu, i one koji su bili da budu ponovo. Ovo je prvi putopis i nadam se da cu izbaciti jos koji... Relacija : i nije nesto duga ali eto- Studenica- Usce _ Studenica- Golija ( Radocelo (1643 mnv.)) ali je i te kako posebna jer je bila jedna od prvih, a i ne dolazi vam BJB "chopor" svaki dan pred kucu Ovako je sve pocelo.... ja sam u debeloj jakni, na Apriliji moj brat blizanac "miloswind", i vozac MZa buraz Igor. sasvim slucajno, u Studenici naletosmo na drugare BJB. dok sam razmisljao da li da stanemo ili ne oni mahnuse Kochi ! okreci ! Dobri neki momci Naravno hteli su i da pomognu tako sto bi nam dali GPS koordinate, ali gde ja to da stavim ;D ;D ;D ma nema veze ja sam tu rodjen odgovaram ja. I tako, malo sa njima u Studzi. gomila ;D ;D ;D i zajedno u Uscu ( na Ibru ) oni nastavljaju dalje za Pazar i drugi vrh Golije i vikend naselje Odvracajnica ( takodje i izvor Studenice ) mi, turn back on mountain. mislili smo da burazerov MZ nije u stanju da izdrzi tempo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 5, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan snabdevanje tecnoscu. na planini se brzo dehidrira mala pauza da se ladnu mashine zaboravio sam da napomenem, s nama je posla i nasa sestra Dijana iz Kraljeva. MZ brzo izgubi na vuci kad se zagreje. No good ! dalje nastavljamo putem koji bi trebalo da vodi do vrha gde se sutradan odrzavao sabor i turnir u fudbalu. malo smo se zeznuli i ja sam malo zajahao da me mine zelja. konacno stizemo na predvidjeno mesto i jedna baka je bila ljubazna i skuvala kafu. prvi put kad smo kampovali ovde ( mesto se zove Valjuge )bilo je bukvalno borba za zivot. u 2 ujutru se otvorilo nebo a mi pijani ko letva, bez satora bez icega nad glavm. nasli smo spas kod jednog gospodina u kamp prikolici nakos nas vremena lutanja planinom. ( nismo znali to da je bio tek pusten iz ludnice ) feshta ziva, jedva sam preteko. da nam se to ne bi ponovilo, pravimo skloniste dok jos razmisljamo trezveno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Januar 5, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo Nordi! Imate ti i brat putopisa za celu zimu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Januar 5, 2011 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Nordi!!! Samo pisi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 5, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se "lako cemo" pristup. Pratim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Januar 6, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan samo nastavi nije lose mnogo bre zajebava taj mz nece valjda da rikne do kraja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 6, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan pozzzz momci ! :) sve je ovo bio pocetak i sve se radilo sa malo informacija u glavi. evo sta se desava dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 6, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan uzbudjenje novog doma nas je posteno "uzbudilo" ! i sve je odmah strpano unutra. ( sto je sigurno sigurno ) postelja je naknadno ubacena... krenuli smo u obilazak mesta ( baraka ) cisto da utvrdimo odakle mozemo da se snabdemo ukoliko nam nestane hrane ( alkohola ). u toj potrazi zevali smo samo pored puta, a ne tamo gde vozimo ! ko vidi zicu "cuvalicu" glasilo bi nagradno pitanje ... ? ( zica krz koju prolzi struja i koristi se za cuvanje stoke ). Brzinom kojom smo isli, pa pocupali bi smo desetak koceva i sa gornje i sa donje strane puta. nismo nasli vrh ( ipak se to radi u 3 ujutru kad ste malo vise " pod gasom " ) evo, u povratku i uzbrdice koju MZ nije mogao da savlada. prvo sa nama dvojicom na njemu, zatim samo sa vozacem. na kraju je morao da se izgura ! obliznji brezuljak osvaja Aprilia ! sledi klizanje po klizavoj travi ( gde belo postaje jos belshe :lol: ) auspuh je imao svoj tretman. te noci je bilo " pomozi Bog s nama " ! tradicija koja se nastavlja svakog 24.og avgusta je protekla kako i tradiciji dolikuje : ludo i nezaboravno. u 2 ujutru osvajanje vrha planine na 1643 mnv a u 3 fudbal pod svetlima svega sto se nalazilo u blizini. ni sam neznam kako sam ove uslikao spavanja nije ni bilo. sledi lecenje i uzivanje u blagodetima sabora sa proplanka pod debelom hladovinom. slika vise nema jer je baterija na fonu crkla. ovim se oprastam od vas do sledeceg putopisa. samo sigurno ! pozzz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Januar 7, 2011 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dallape 220 Napisano Januar 7, 2011 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan LEpo , Lepo samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 7, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan drugari, sstrasno verujemo u ono sto zelimo da postignemo i uvek sa osmehom hwala svima ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...