Ludiserviser 1 Napisano Januar 1, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi necije iskustvo imam problem sa zxr750 kad je hladan tj pritiskom na dugme samo zvergla 5 do 10sekundi i proklizi tako jedno 10do15min verglam dok ne upali...sad mi recite jeli problem do Blendiksa jer ne ukopcava ili sta vec unapred hvala i Sretna Nova Godina i svu srecu vam zelim u ovoj 2011 i mnogo novih motora u vasim dvoristima;-)???/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 1, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ako zavergla ,preskoci i pocne da drobi,verovatno je bendiks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Januar 1, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Uvijek zavergla par sekundi onda proklizi i sve tako dok ne upali ali da napomenem, Samo kad je hladan ujutro kad ga prvi put palim ili kad god ako je motor par sati ugasen i na ovu zimu ali ka ga upalim posle toga koliko taknem dugme pali. Samo sam cuo da treba da se neki feder nategne u blendiksu ili vec pojma nemam pa me interesuje sto da radim... I kako i jeli veliki problem i kako se dolazi do njega da ga popravim unapred hvala? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Januar 1, 2011 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Otišao ti je takozvani frajlauf. Deo u motoru koji se vrti u jednu stranu kad zaverglaš a kad motor upali vrti u prazno, izlizali se zupci tj. rolne i klizači (zupci) koji se međusobno uzube kad se motor pali. U svkom slučaju mora mašina dole i da se rastavi blok pošto se taj deo nalazi unutar bloka, i dosta ćeš teško naći dobar polovan frajlauf. Eto jabiga ....utešio sam te. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 4, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Otišao ti je takozvani frajlauf. Deo u motoru koji se vrti u jednu stranu kad zaverglaš a kad motor upali vrti u prazno, izlizali se zupci tj. rolne i klizači (zupci) koji se međusobno uzube kad se motor pali. U svkom slučaju mora mašina dole i da se rastavi blok pošto se taj deo nalazi unutar bloka, i dosta ćeš teško naći dobar polovan frajlauf. Eto jabiga ....utešio sam te. kolega,a kako unutra,zar nije ispod magneta kad skines deklu,bar bi trebalo biti(ako nije samleo sve) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Januar 4, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Ufffffffff bas me utjesi a recite mi takozvani Frajlauf jeli mora citava masina da se skida ili moze od ispod a sigurno nije blendix ili....Ako se skida blok znaci od glave sve do dna masine se skida i imali koje drugo resenje poz i hvala? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 4, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Ufffffffff bas me utjesi a recite mi takozvani Frajlauf jeli mora citava masina da se skida ili moze od ispod a sigurno nije blendix ili....Ako se skida blok znaci od glave sve do dna masine se skida i imali koje drugo resenje poz i hvala? kao sto rekoh,to je ispod magneta,samo skines levu deklu,bar bi trebalo biti tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Januar 4, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Ok ako te mogu zamoliti da mi pogledas na netu jeli tacno kod lijevog dekla i kako se popravlja ili se kupuje drugi i ako koga znas da ima taj dio mozes mi javiti unapred hvala Zoran+38268505069? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Januar 4, 2011 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Ufffffffff bas me utjesi a recite mi takozvani Frajlauf jeli mora citava masina da se skida ili moze od ispod a sigurno nije blendix ili....Ako se skida blok znaci od glave sve do dna masine se skida i imali koje drugo resenje poz i hvala? kao sto rekoh,to je ispod magneta,samo skines levu deklu,bar bi trebalo biti tako Bogami nije iza dekle , nego je u sred srede bloka, na onom mestu gde anlaser ulazi u blok...e pa tačno iza njega , pa malo dole....u bloku. Mora sve dole, blok se rastavlja, maltene on ide prvi u blok kada se sastvlja, na žalost ne postoji niko alternativno rešenje niti prečica. Jeb žao mi je al to ti je to. Pre montaže obavezno majstor neka proveri kavi su zupci ,rolne,klizači..ležišta u koja se uzubljuje moraju biti oštrih ivica , ako su oborene,izlizane , onda je i taj loš. Zato sam ti rekao (iz iskustva) teško se nalazi dobar polovan freilauf. Donerdavno sam imao jedan ,al ode .....Ukucaj u net zxr freilauf, videćeš kako izgleda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 5, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Ufffffffff bas me utjesi a recite mi takozvani Frajlauf jeli mora citava masina da se skida ili moze od ispod a sigurno nije blendix ili....Ako se skida blok znaci od glave sve do dna masine se skida i imali koje drugo resenje poz i hvala? kao sto rekoh,to je ispod magneta,samo skines levu deklu,bar bi trebalo biti tako Bogami nije iza dekle , nego je u sred srede bloka, na onom mestu gde anlaser ulazi u blok...e pa tačno iza njega , pa malo dole....u bloku. Mora sve dole, blok se rastavlja, maltene on ide prvi u blok kada se sastvlja, na žalost ne postoji niko alternativno rešenje niti prečica. Jeb žao mi je al to ti je to. Pre montaže obavezno majstor neka proveri kavi su zupci ,rolne,klizači..ležišta u koja se uzubljuje moraju biti oštrih ivica , ako su oborene,izlizane , onda je i taj loš. Zato sam ti rekao (iz iskustva) teško se nalazi dobar polovan freilauf. Donerdavno sam imao jedan ,al ode .....Ukucaj u net zxr freilauf, videćeš kako izgleda. piii jebem li ga,svasta,prvi put to cujem,glupost teska... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 651 Napisano Januar 5, 2011 drkadzija, 1229 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Samo da potvrdim gargijevo iskustvo, mašina iz rama, karter dole, uljna pumpa i menjač napolje pa napred naši....sreća ne mora da se razubljuje i cilindri i glava se neskidaju....Polovan dobar naći mi se čini je potraga ko za svetim gralom, a zbog komplikacije za zamenu ako polovan uprkos garancijama prodavca ipak ne valja bolje je uzeti nov koliko god on koštao jer te spasava otvaranja agregata 2 puta....što ti je otprilike 2 radna dana. P.S. SREĆNO i imaj na umu da ti neželimo zlo već da te samo scvetujemo na osnovu naših nažalost često gorkih iskustava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Januar 7, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam mnogo snimio sam kako to zvuci kad ocu da ga upalim hladnog ali mi ne dopusta ovaj sajt da ga postavim144kb sa svih vrsta telefona sam snimio ali dzaba poludio sam ako ima ko email da mu posaljem da cuje kako to zvuci i Unapred hvala vam ako vas ponese put na Primorje Tj Bar javite mi se dobrodosli ste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6220 Napisano Januar 7, 2011 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Уплоадуј преко www.vimeo.com па постави овде. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 173 Napisano Januar 8, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan sve zavisi koje je godiste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...