nebra 1 Napisano Decembar 30, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Charuga city Motocikl: Yamaha WR 250 R Prijavi odgovor kao problematičan Fabrički top ili neki (firmirani) auspuh za noviji full cross 4T. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nino_pirus 35 Napisano Decembar 30, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam ja 2 kom, fabricki on honde 1000rr, i auspuh Race exhaust Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medadetelinara 19 Napisano Decembar 30, 2010 U prolazu, 43 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Vstrom T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druže imam ja fabrički prohromski nije 500 km prešao bukvalno nov ima i onaj pertlovani na jednom mestu db kiler što se izčupa mislim da je od KTM 450 jedino što je onaj mali držač gde se šrafi za levu stranu al nikakav problem da bude desni nikakva razlika sem što je taj nosač malo više u jednu stranu a to je nosač 2x2 cm od gore što se šrafi na ram a jednostavno može i da se odseče taj nosač pa da se stavi šelna oko celog topa.Slikao nisam jel nisam ni mislio da prodajem to uvek zatreba ali kriza udarila pa ako te zanima poslacu ti slike cena je oko 50 Eur. MEDA Novi Sad 063520738 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Decembar 30, 2010 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imam carbonski F-1 bio na ZZR600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebra 1 Napisano Decembar 30, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Charuga city Motocikl: Yamaha WR 250 R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari na ponudama,trebalo bi da bude ovako nesto ili slicno i da je ovalni. Ne mora da je firmiran,samo da nema katalizator. Ako vas ne mrzi postavite i koju sliku,uvek dobro dodje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Decembar 30, 2010 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druže imam ja fabrički prohromski nije 500 km prešao bukvalno nov ima i onaj pertlovani na jednom mestu db kiler što se izčupa mislim da je od KTM 450 jedino što je onaj mali držač gde se šrafi za levu stranu al nikakav problem da bude desni nikakva razlika sem što je taj nosač malo više u jednu stranu a to je nosač 2x2 cm od gore što se šrafi na ram a jednostavno može i da se odseče taj nosač pa da se stavi šelna oko celog topa.Slikao nisam jel nisam ni mislio da prodajem to uvek zatreba ali kriza udarila pa ako te zanima poslacu ti slike cena je oko 50 Eur. MEDA Novi Sad 063520738 Pozdrav. Postavi sliku jer i mene interesuje neki slican auspuh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nino_pirus 35 Napisano Decembar 31, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo oba, ovaj race exhaust je slican tvom zahtevu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medadetelinara 19 Napisano Januar 2, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Vstrom T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika druže pa ako ti se svidi javi se.MEDA 063520738 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebra 1 Napisano Januar 2, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Charuga city Motocikl: Yamaha WR 250 R Prijavi odgovor kao problematičan @ medadetelinara Hvala za slike,samo da je ovalni,lako bi se dogovorili.... @ nino_pirus Koliko para race auspuh? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nino_pirus 35 Napisano Januar 4, 2011 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan imas pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zule46 2 Napisano Januar 8, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, imate mogucnost da kupujete na stranim sajtovima opremu, delove sve sto vam je potrebno za vas motor, auto, kucu, vas licno itd... sve sto nadjete, a ima paypal nacin placanja, mozete kupiti preko mene.... radim dosta satova... najzastupljeniji su ebay.co.uk (za englesku, mozete menjati ovo co.uk u de. to je za nemacku itd..) amazon.de (takodje mozete menjati) i jos puno drugih sajtova... info na mail ebay_narucivanje@yahoo.com ili na pm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebra 1 Napisano Januar 22, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Charuga city Motocikl: Yamaha WR 250 R Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Januar 22, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam ovalni, karbon termignoni, na tri srafa. 150e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebra 1 Napisano Januar 31, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Charuga city Motocikl: Yamaha WR 250 R Prijavi odgovor kao problematičan ... i dalje u potrazi za auspuhom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1724 Napisano Januar 31, 2011 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Raspitaj se za Roberta iz Ade,(3Č) čuda čini čovek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebra 1 Napisano Januar 31, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Charuga city Motocikl: Yamaha WR 250 R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala dr.Luigi,njega nisam zvao. Zvao sam Dragona isto iz Ade,kazhe 180-200e (cev i lonac),sva sreca shto je razgovor bio preko telefona.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nino_pirus 35 Napisano Februar 4, 2011 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma idi kod Roberta da ti uzme meru, i da ti se smuci sve. :) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebra 1 Napisano Februar 13, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Charuga city Motocikl: Yamaha WR 250 R Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebra 1 Napisano Mart 9, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Charuga city Motocikl: Yamaha WR 250 R Prijavi odgovor kao problematičan i dalje aktuelno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Mart 10, 2011 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan Jel igra ovako nesto, skinuti sa triumph speed triple titanijumski imaju i db kiler( izvadjen ali ide uz lonac), imam i levi i desni. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Mart 21, 2011 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Jel igra ovako nesto, skinuti sa triumph speed triple titanijumski imaju i db kiler( izvadjen ali ide uz lonac), imam i levi i desni. pozz Kol'ko zelenih za oba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebra 1 Napisano Mart 21, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Charuga city Motocikl: Yamaha WR 250 R Prijavi odgovor kao problematičan Poslao mi je u PP 250e jedan,bilo koji. Pa ti izracunaj koliko su oba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Mart 24, 2011 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Poslao mi je u PP 250e jedan,bilo koji. Pa ti izracunaj koliko su oba? Ma ima Nik Andjelo (Andjelko) sa ovog foruma pravi covek auspuhe.Vidi sa njim sta te zanima covek je korektan i radi super auspuhe. Nemoj da dajes toliku lovu ako ti nije neophodno . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1341 Napisano Mart 24, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Imam 2 nova oval auspuha oba desna firme HM prohrom spolja i unutra punjenje iz Holandije kopija Supertapp zvuk dubok i jasan bez pucanja na oduzimanju gasa,prodajem jedan 100e. Nemam sliku lonca al evo kako to izgleda na mom bivsem Fazeru (vozi ga nas prijatelj sa foruma Toma66).Ako te zanima pusti PP ili me zovi imas tel na nasoj moto berzi ,pozz Lukac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebra 1 Napisano Februar 21, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: Charuga city Motocikl: Yamaha WR 250 R Prijavi odgovor kao problematičan Moze LOCK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...