scuba 15 Napisano Januar 19, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Kombi će biti u Laboratoriji u petak oko podne a pakovanje je posle podne. Bliži se dan D, subota 22. januar kada kreće konvoj put Kuline. Zimovnik Laboratorije je prepun i još uvek se puni. Kad smo postavili ovu temu, sve je moglo da stane u jedan pikap. Sada će nam biti tesan ceo kombi. Hvala svima koji su učinili taj mali napor i doneli donacije jer ćemo punih ruku i srca otići kod naših drugara koji nas očekuju isto kao što nas očekuju i u Sremčici. Njima to mnogo više znači nego što je nama napor da im podarimo nešto. Kulini treba naša ljubav pa makar je pokazali i kroz donacije i konvoj kojim ćemo im podariti sve ono o čemu svakodnevno razmišljamo kad pomislimo na naše kuće, škole i svet u kome se krećemo. A njima je Kulina i kuća i škola i ceo svet. Na ovaj način ćemo im olakšati i ukrasiti život na jednom mestu koje je za njih sve i svja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Januar 19, 2011 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za skubu Pozdravite drugare u Kulini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Januar 21, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Severina, stiglo i za tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17552 Napisano Januar 21, 2011 Integrisan, 8339 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad' bi znao ko je bio severian (hint: SF, Dzin Volf), ne bi se zezao sa ovim severina NEgo, bez sale - hvala . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Januar 21, 2011 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan napravio sam glupost da mi spreman džak stoji nedelju dana, a ne stižem da ga donesem u vir. u četvrtak ga dovukao ali u 18h?!?!? genijalac!! poljubio vrata i vratio se kući... ne znam kako bih mogao da dostavim.... verovatno nikako... ne znam kad krećete i odakle... ja sam u Surčinu... ako neko prolazi ujutru ovuda... a imam baš dosta garderobe, veoma očuvane i kvalitetne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 21, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Kombi spakovan, ekipa koja ga je spakovala je kod svojih kuća da se odmorimo i sutra ranom zorom eto nas na putu. Hvala Popsyju, Šumaru, Dr. Mabuzeu, Losmi_capou i Tomercu na nesebičnoj pomoći oko pakovanja kombija. Ko ide sa nama, vidimo se u dogovoreno vreme na Bubanj potoku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Januar 21, 2011 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast momci i sutra srećan put i vedro vreme! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Januar 22, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Срећан пут и велики поздрав за Кулину! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Januar 22, 2011 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam zvao Scubu, odmaraju se na nekoj pumpi iza Jagodine pa kreću dalje put Kuline. Sve je u redu i raspoloženje na visini. Srećan put ekipo i nadam se da je sneg očišćen do samog Doma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Januar 22, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ima li vesti o nasim humanitarcima.... vreme je kilavo danas pa se malo brinemo!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Januar 22, 2011 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Evo komada dva kod mene na kahvi, pričaju utiske Sve je odlično prošlo, svi su se srećno vratili kućama, misija obavljena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Januar 22, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Dok se ne jave oni koji znaju da pisu i slikaju evo malo necega da se zanimate Dakle, na pocetku je bilo pakovanje. Ekipa mala, ali odabrana. Mada ovo mala se odnosi samo na broj jer stara narodna izreka kaze: Muskarac ispod 100 kg i nije neki muskarac! Mi smo uglavnom svi bili neki muskarci! No kako se u jednom trenutku povela rasprava tko je veci neki muskarac izvuceno je hladno oruzje ! Rasprava je bila kratka i krvava! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Januar 22, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Mada bilo je nekih koji su bili iznenadjeni time Vjerovatno zato sto i nisu "neki muskarci" :lol: Po okoncanju ratnih dejstava i rijesenog pitanja tko je veci muskarac posao je ubrzo nastavljen i uspjesno priveden kraju Kraj posla je doveo i do nekih nepredvidjenih desavanja. Popsy je odlucio da pokaze svoje zmijsko tijelo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Januar 22, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Ujutro smo krenuli na put. Snijeg koji je padao u toku noci nije napravio vecih problema na autoputu tako da je nas mali karavan putovao bez problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Januar 22, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Putem punim rupa smo ubrzo dosli do naseg cilja A onda je slijedilo i tradicionalno slikanje Ulaz u kulini je bio vec malo zanimljiviji jer je put pod velikim nagibom, ali smo i to nekako savladali i predali prikupljenu pomoc Silazak je bio laksi jer su nasi domacini svojim traktorom jos jednom ocistili prilazni put kako bismo se sigurno spustili Na povratku je pocela mecava koja nas je zasipala skoro do Beograda tako da se povratak malo oduzio 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 22, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Konačno se probih kroz sneg sa NBGD i stigoh kući u komadu. Ceo dan je bio usešan i moram odmah da se zahvalim svima koji su danas putovali sa nama i svima koji su pomogli ovu akciju. Kao i pre, u Kulini su nas dočekali sa osmehom i kroz razgovor smo zaključili da je pomoć pun pogodak u smislu njihovih potreba. Novi direktor se zahvalio na donacijama i upoznao nas sa trenutnim stanjem u domu. Učinjen je priličan korak napred i sledeća akcija će biti u skladu sa napretkom doma i sve boljim stanjem u kome se nalaze i štićenici i zaposleni. To ne znači da im naša pomoć neće zatrebati. I te kako će im trebati ali smo se dogovorili o smeru u kom će ta pomoć ići. Posle lepog puta ka Kulini, vraćali smo se kroz snežnu vejavicu gotovo celim putem i hvala bogu, uspeli smo da se vratimo srećni i zadovoljni jer je akcija uspela u potpunosti. Još jednom, hvala svima koji su na bilo koji način učestvovali u akciji i nadam se da ćemo imati isti odziv i za sledeću akciju. p.s. više slika (ja nemam ni jednu pa je svaka više od ovoga ) će postaviti drugi koji su se setili na vreme i poneli foto aparate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Januar 23, 2011 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Znači zadatak izvršen i misija uspela Svaka čast isporučiocima ali zaista svaka čast pre svega svim forumašima. Gledano po količini, po materijalnoj a pre svega upotrebnoj vrednosti, ove naše donacije su odavno prestale da budu samo simbolično podsećanje i opomena društvu na potrebe štićenika doma u Kulini. Zato respekt svima koji su pomogli i učestvovali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17552 Napisano Januar 23, 2011 Integrisan, 8339 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako Kocho - svaka cast BJB moto zajednici! Pomoc koju su forumasi prikupili (cebad i jastuci, sredstva za higijenu i kucna hemija, odeca za odrasle i pelene) je upravo ono sto, bez velikih reci i tupljenja, u svakodnevnom zivotu korisnicima doma pravi razliku. Zaista mozemo da budemo ponosni na ove akcije i BRAVO za sve koji su na bilo koji nacin omogucili da one traju. Kad se osvrnete u nazad, zaista radimo jednu destilisano lepu stvar. I jos jedna crtica - kao i u Sremcici, odnos koji je uspostavljen sa zaposlenima u Domu je, mogu vec slobodno reci, pravi prijateljski. To nam je omogucilo da bukvalno zajednicki i kreativno juce planiramo u kom smeru bi dalja pomoc mogla ici, imajuci u vidu nase prirodne limite kao zajednice, a imajuci u vidu njihove najvece potrebe. Mislim da je rezultat tog brejnstormovanja:) bas, bas dobar, ali ostavljam Natashi i Kochi, kao koordinatorima za humanitarne akcije AMS, da dalje i na vreme pojasne o cemu se tu radi i kako bi da pokusamo, ako slozimo kockice, da popravimo svakodnevni zivot korisnika Doma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Januar 23, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Bajkeri, šta da kažem?? Ponosim i divim se vašim plemenitim delima, požrtvovnosti i nesebičnosti!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Januar 24, 2011 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, eto, svi sve rekli, ja jos samo da dodam pokoju slikicu: Jos slika sa ovog dogadjaja na http://lancia88.blogspot.com/2011/01/fokus-na-dogaaju-akcija-deda-mraz-na.html 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Januar 24, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Januar 25, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Bajkerski Humanitarni Konvoj BJB ponovo u akciji. Bravo svim učesnicima, svim donatorima, i svima koji su na bilo koji način doprineli da akcija uspe. Svaka vam čast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Januar 25, 2011 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Veliko je bajkersko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...