BAZER 14 Napisano Decembar 24, 2010 U prolazu, 14 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K5, Yamaha R6 2014 Racing Prijavi odgovor kao problematičan kupih u Louis-u par novih retrovizora,ali ne pasu mi na moj motor iz tog razloga sto su samo drzaci za stariji tip K1,K2,K3 a ja imam K5 750,pa kad ih postavim nemaju odgovarajuci nagib,suvise su izdignuti i ne lice ninasta.....ako neko ima slucajno te male nosace retrovizora,neka se javi na 064/3971-537 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAZER 14 Napisano Decembar 24, 2010 U prolazu, 14 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K5, Yamaha R6 2014 Racing Prijavi odgovor kao problematičan na gornjoj desnoj se slici vide lepo ti mali zakoseni drzaci koji su mi potrebni,a ove na levoj sam kupio pa bi prepakovao ove nove ili ako neko ima kompletne retrovizore sa tim i hteo bi da menja ili ponudi neku realnu cenu neka mi se javi.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...