Kicoo 73 Napisano Decembar 23, 2010 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motor mi je zapao za oko, mozda ako se odlucim padne on Za polazak u prvi razred. Motor je skup dosta za 125cc ali ima 5ks vise od XT125X, vodeno hladjen, 6 brzina, direktno ubrizgavanje.... Ali koliko je i bolji toliko je i skuplji. Da cujem sad vas. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2842 Napisano Decembar 23, 2010 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam ga za sina ali njega 4t ne interesuje. Imas ga na Limundu. http://www.limundo.com/kupovina/Auto-i-Moto/Motocikli/Do-250ccm/yamaha-wr125x/2005721 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 23, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ти си баш решио да умреш млад... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Decembar 23, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ovo definitivno ide slabije od cvaje i trosi manje da ne budes u zabludi Inace jako lep motoric nema sta P.S. Meni sad trosi oko 5-6 na 100 a ide daleko bolje od bilo kog 4t a probao sam ih dosta 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 24, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Зато што си нечим што не иде ни низ брег 60 на сат, успео да се забодеш у комби, а већ би нешто брже. Само када бих ти видео деду... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5030 Napisano Decembar 24, 2010 Drug član, 1886 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ajde burazeru ko je kriv sto ti je pala koncentracija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Decembar 25, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Druze pazi sta radis kad vozsi 100km/h nema mesta za pad koncentracije jedna greska i na asfaltu si Ako oces jeftino onda kupis kineza izvozas ga tih dve tri sezone do 18tog i prodas ga za to vreme neces imati kvarove a posle kupi sta oces ove 125 4t su sukpe i jako ih je tesko posle prodati 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaMikovic 1 Napisano April 11, 2011 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan po meni ako ti je budzet jaci uzmi wr bez razmisljanja jer je motor do j......a,a xt isto nije los samo sto je malo mali barem meni.ja isto ne bih uzimao cvaju jer smrdis na gorivo,dere se,i trosi ali ako ti treba za off onda ok.kinez mislim da nemoze da izdrzi 2-3 sezone ali polako razmisli i sam odluci. a ide slabije od cvaje 100 posto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano April 27, 2011 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan Ти си баш решио да умреш млад... AHAHAHAHAHAHAHAH stabi tek meni rekao ahahahahaah Dobratema krenuse mi suze od smeha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Jul 26, 2011 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da nema nikog na forumu sa ovom ljutom mašinicom... evo zato "par" sličica sa mreže: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...