Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki Z 750 prodajem

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 446 postova

Prodajem Kawasaki Z 750

Registrovan do: 26-04-2011 Na moj ime.

K&N filter za vazduh, Dragon top, +fabricki top, vizir. Redovno servisiran. Nije farbano. Moguce i zamena za sportski 1000 (gsx-r 1000, cbr954 ili 1000, zx10r, r1) do 5000 euro, ali stanje mora da bude minimum, kao moj z.

Cena: 4200 euro

5schE_20101222735resize.th.jpg

FNbR7_20101222737resize.th.jpg

Tg2Hj_20101222734resize.th.jpg

HRi2Y_20101222736resize.th.jpg

Fjh3B_20101222733resize.th.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 296 postova
  • Motocikl: 916 SP,

Zasto gubiti vreme ,nazovi me da nastavimo pregovore. Posto je moj motor realno losije sacuvan uradi na tvom nekoliko ostecena smirglom, da bi bili u istom stanju.A sad stvarno, nisam video bolje ocuzani z.  :zdravo:

Zasto gubiti vreme ,nazovi me da nastavimo pregovore. Posto je moj motor realno losije sacuvan uradi na tvom nekoliko ostecena smirglom, da bi bili u istom stanju.A sad stvarno, nisam video bolje ocuzani z.  :zdravo:

Po sto ne volim da platim za drzavu, zbog toga ne uzimam motor, koju ima preko 1000 ccm.

Ove godine Jula sam platio registraciju 55000, posle nove godine je kawasaki star 11 godina i registracija mu je 33000 ( spada u najnizu klasu takse jer je preko 10god star )

Ove godine Jula sam platio registraciju 55000, posle nove godine je kawasaki star 11 godina i registracija mu je 33000 ( spada u najnizu klasu takse jer je preko 10god star )

I to je puno. Ako pogledam, da je gsx-r 1000 (k5) 26000.

Sad vidim, da sam zaboravio, motor je 2006 godiste.

kad sam kupio bio je unutra 16868 km. Na 16895 menjao sam ulje (repsol 10w-40), filter za ulje i za vazduh (K&N), na 21645 km menjao sam ulje (repsol 10w-40) i filter za ulje, i ocistio sam filter za vazduh. Na 25280 km menjao sam ulje (repsol 10w-40) i filter za ulje.

Ajd, zima je , dosadno pa da malo trosimo tastaturu. Obojica znamo da si najbrzi u Srbiji na trkama ubrzanja pa se zato nadam da ovo neces shvatiti ozbiljno.: Hoces da dazes da ti je bitna razlika u ceni registracije na godisnjem nivou od 50e. Ti si srecan covek, menii godisnje da bi bio srecan zafali nekoliko desetina (hiljada) naravno.Kupi tu Hajabusu o kojoj si mi pricao ili (ako hoces da budes nesto brzi) nazovi za kawasaki da se dogovorimo. Da znam sad ce krenuti price koji je od ta dva motora brzi.Imao sam tri hajabuse (bez blokade), i mislio sam isto sto i vecina korisnika istih.Potrazi na gogl-u odgovor pod  zx12r vs gsx1300r . Od 11 uporednih testova iz moto casopisa sa raznih kontinenata (testirali su i nelimitirane i sa bloladom) kawa je brza i jaca u sviih 11 testova. Sve je to u par km. ili milja ali rezultati testa su za mene bili iznenadjenje. Ja sam punih 10 godina bio ubedjen da su tih par kilometara na strani hajabuse.Posle bilo kakve dorade ovi testovi gube smisao.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja