Six 51 Napisano Maj 19, 2007 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan S malim zakasnjenjem, ali evo, da se i ja konacno pohvalim. Sledi jos polaganje A kategorije i nabavka osnovne opreme.. Vise fotografija OVDE YESSSSS! :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 19, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Chestitke! Sta? Kako? Gde? Koliko? Kad se hvalis ono se bas pohvali!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 19, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Srecno , motor je prelep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Maj 19, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano Maj 19, 2007 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan Sta? Kako? Gde? Koliko? Kad se hvalis ono se bas pohvali!!! Napunih 40, pa se zamislih nad sobom i zivotom.. Pa nece valjda da mi prodju najlepse godine, a da ne ostvarim taj jedan san koji mi od 18. tinja u backgroundu non-stop.. Pogledam oglase, palim se par meseci, razmatram, planiram, ucim, jurim literaturu po netu.. I naletim na Transalpa u oglasima - 2004. godiste, nabavljen u Centru S, 17000 km.. Dao sam Vectru B 1998. 2.0 za njega u zamenu, ostvario san i usput stekao novog prijatelja kroz obavljen posao na obostrano zadovoljstvo. :-) Ako se covek ovde javi i prepozna u mojim recima, i ako bude zeleo, identifikovace se. :-) Motor ide k'o zmaj, za mene je cak malo i previse s obzirom na minimalno iskustvo, ali uz godine i dug staz u saobracaju verujem da cu se vec nekako snaci. Videcemo kad se vratim s mora i napisem utiske sa duze ture.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Maj 19, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je gene... ima zivota i posle 40-te :wink: See you on the road... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Maj 19, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Da nije to ovaj TA http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=1282 Sretno, pravi izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano Maj 19, 2007 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan Da nije to ovaj TA Upravo taj! :-) Sretno' date=' pravi izbor [/quote'] Hvala najlepse! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Maj 19, 2007 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Sta? Kako? Gde? Koliko? Kad se hvalis ono se bas pohvali!!! Napunih 40' date=' pa se zamislih nad sobom i zivotom.. Pa nece valjda da mi prodju najlepse godine, a da ne ostvarim taj jedan san koji mi od 18. tinja u backgroundu non-stop.. Pogledam oglase, palim se par meseci, razmatram, planiram, ucim, jurim literaturu po netu.. I naletim na Transalpa u oglasima - 2004. godiste, nabavljen u Centru S, 17000 km.. Dao sam Vectru B 1998. 2.0 za njega u zamenu, ostvario san i usput stekao novog prijatelja kroz obavljen posao na obostrano zadovoljstvo. :-) Ako se covek ovde javi i prepozna u mojim recima, i ako bude zeleo, identifikovace se. :-) Motor ide k'o zmaj, za mene je cak malo i previse s obzirom na minimalno iskustvo, ali uz godine i dug staz u saobracaju verujem da cu se vec nekako snaci. Videcemo kad se vratim s mora i napisem utiske sa duze ture..[/quote']Bravo mastore pravi potez u pravo vreme isto tako sam se ija osecao nek je sa srecom kupovina ida predjes puno bezbednih kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Maj 19, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast, srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Maj 19, 2007 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na novoj masini,odlican je to motor! Puno srece.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Maj 19, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast,nek je sa srecom :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Maj 19, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor! Cestitam na kupovini i srecno sa njom!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Maj 19, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan asvalt, bez asvalta, ma sve jedno ja mogu doputovat svugdje :kul: lijep motor, pa puno kilometara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Maj 19, 2007 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jaooooo kada ga samo videh sada,bas mi nesto uspomene krenuse ....MNOOOOOGGOOOOOO !!!!!!!!! dobar motor,da je imao koji konj vise nikada nebi sisao sa njega... neka je sa srecom i da ga dugo vozis u zdravlju i veselju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano Maj 19, 2007 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan jaooooo kada ga samo videh sada' date='bas mi nesto uspomene krenuse [/quote'] Eto, uzeh motor sa pedigreom.. :-) Meni je kao prvi motor daleko vise nego OK. Nadam se da ce tako biti jos dugo, ne volim da menjam kad mi se nesto svidja :-) Hvala na lepim zeljama! Samo.. dugujes mi pola sata svog vremena za picence, ali bice valjda prilike.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Maj 21, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan cestitam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Maj 21, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Meni je pet sezona pravio zadovoljstvo. Skreni pažnju na lanac, redovno ga podmazuj i održavaj. Redovno kontroliši ulje, nivo proveravaš na šipki, kada èep nije zavrnut. Za ostale stvari skoro da nemaš brige. Pamet u glavu i sretno. ps. Imao sam višlje staklo, dobrodošlo je za putovanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Maj 21, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke za motor, ipak pravi ljudi znaju sta je pravi motor -Honda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Maj 21, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano Maj 21, 2007 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan Skreni pažnju na lanac' date=' redovno ga podmazuj i održavaj. Redovno kontroliši ulje, nivo proveravaš na šipki, kada èep nije zavrnut. Za ostale stvari skoro da nemaš brige. Pamet u glavu i sretno.[/quote'] Hvala TomoB, zapamticu ovo i strogo cu se pridrzavati saveta. :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1498 Napisano Maj 21, 2007 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Siniša, puno, puno lepih kilometara sa njim ! Ja sam ga danas pretocio, preko Vektre, u Fazer FZ 6, 2006, postaviæu slike, i ja sam odusevljen. Nego, BRE, uvek me iznervirate vi KLINCI od 40 godina kad kažete :" evo i ja pod stare dane...... " !!! PA ŠTA SAM BRE ONDA JA ? JA ISPADOH ÈUKUN DEDA ! Imajte malo obzira prema nama mladima od 49 godina, nemojte nas praviti toliko starima. Six, pa ti trebaš tek da uðeš u najbolje godine svog života. Živ bio i da se što pre vidimo !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano Maj 21, 2007 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan Siniša' date=' puno, puno lepih kilometara sa njim ![/quote'] Hvala lepo! :-) Ja sam ga danas pretocio, preko Vektre, u Fazer FZ 6, 2006, postaviæu slike, i ja sam odusevljen. Ooo, cestitke! Daj da vidimo kako to izgleda! PA ŠTA SAM BRE ONDA JA ?JA ISPADOH ÈUKUN DEDA ! A, pa to je u najvecem delu stvar subjektivnog poimanja stvari. :-) Kad u 40. kupujes prvi motor, dosta je ljudi u okolini koji niti mogu da te zamisle na motoru, niti mogu da razumeju "koji je djavo odjednom usao u tebe". I tako pocnu price o krizi sredjnjih godina, razmenio petu banku, ovo ono, i u svakoj drugoj recenici - godine. Posle izvesnog vremena, mozda cak i nesvesno, prihvatis taj argument kao relativno realan i dobijes poriv da se unapred ogradjujes i pravdas. :-) Živ bio i da se što pre vidimo !!! Takodje, da te sluzi Fazer dugo, u zdravlju i veselju ga vozio! :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Maj 22, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Kad u 40. kupujes prvi motor' date=' dosta je ljudi u okolini koji niti mogu da te zamisle na motoru, niti mogu da razumeju "koji je djavo odjednom usao u tebe". I tako pocnu price o krizi sredjnjih godina, razmenio petu banku, ovo ono, i u svakoj drugoj recenici - godine. Posle izvesnog vremena, mozda cak i nesvesno, prihvatis taj argument kao relativno realan i dobijes poriv da se unapred ogradjujes i pravdas.[/quote'] Pravilno tumaèenje gornjeg citata: muški klimakterijum je kupovina motora :!: :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano Maj 22, 2007 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan Pravilno tumaèenje gornjeg citata: muški klimakterijum je kupovina motora :!: :!: Right! :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...