radja 8 Napisano Decembar 21, 2010 U prolazu, 54 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, treba mi prednji disk (levi) za Hondu FMX 650ccm, 2005.god. Molim ako neko ima ili zna nekog ko moze da ima da mi javi. Moze ovde a moze i na tel: 065/26-26-262 Hvala unapred P.S. To vako izgleda: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Decembar 21, 2010 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan I mene interesira tj jednog mog drugara treba mu ista stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Decembar 22, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan mogu ti poruciti za 100e, ako te interesuje 0641980814 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Decembar 22, 2010 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan I Radja i ja smo ovo gledali za istog drugara i disk je kupljen , u svakom slucaju hvala i poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Pg 1 Napisano Decembar 25, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: podgorica Motocikl: yamaha r6,honda fmx 650,yamaha ttr. Prijavi odgovor kao problematičan KUPLJENO hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...