PedjaR 70 Napisano Decembar 18, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan 90-tih sam fotkao sa "idiotom" zadnjih par godina sam se sluzio sa Canon A60 a sad mi je pristigla ova igracka vidim da ovde ima dosta ozbiljnih fotografa, tako da svaka sugestija na moje buduce "radove" je dobrodosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1697 Napisano Decembar 18, 2010 Drug član, 874 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, odlicna kupovina, vidim da si uzeo i dva dodatna objektiva. Dobro dosao! Hajde sad odmah na posao pa napravi neku fotku za takmicenje na temu "Pogled", imas vremena do sutra uvece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4921 Napisano Decembar 18, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pa šta da ti kažem...Neka te služi i da budeš zadovoljan... Što reče Gile sad pravi fotke pa kači da se sladimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Decembar 18, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan evo moji neki raniji radovi http://cdn.bjbikers.com/images/imported/D2/tu6KN_webplayer.php?id=10202832755490.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Decembar 18, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na kupovini, ko sto reci Gile, sad aparat u ruke, pravac hvatanja "pogleda"! Kakve si objektive uzeo sa njime? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Decembar 18, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Canon - kit objektiv (18-55 mm), Sigmu (17-70), Canon - teleobjektiv (70-300) za sad sam odusevljen sa Sigmom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4921 Napisano Decembar 19, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan za sad sam odusevljen sa Sigmom Pa čekaj...pa kako...pa zašto...pa nemoj...razmisli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Decembar 19, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan hteo sam prvo da se vezbam na kit objektivu ali taj plastikaner me odma oterao, nema rucni fokus, slike su mi nekako cudne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Decembar 19, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Pedja druze cestitke za novu spravu u nadi da cemo na buducim slikama biti jos lepsi, ako je to uopste moguce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Decembar 19, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Bači neku fotku spravljenu tom spravom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Decembar 19, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Baci fotke sa sva tri objektiva, neki mini-test da napravimo, iako bas i nije moguce porediti tele objektiv sa ova dva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Decembar 20, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Bači neku fotku spravljenu tom spravom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Decembar 20, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Baci fotke sa sva tri objektiva, neki mini-test da napravimo, iako bas i nije moguce porediti tele objektiv sa ova dva. Kit objektiv Sigma Teleobjektiv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirTA 26 Napisano Decembar 21, 2010 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam na kupovini. Sve nas je više Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Decembar 28, 2010 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa čekaj...pa kako...pa zašto...pa nemoj...razmisli... Ta sigma je izuzetno dobro staklo. Bas nije za podcenjivanje. Daleko bolja od npr. Nikona 18-70 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4921 Napisano Decembar 28, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pa čekaj...pa kako...pa zašto...pa nemoj...razmisli... Ta sigma je izuzetno dobro staklo. Bas nije za podcenjivanje. Daleko bolja od npr. Nikona 18-70 Pitaj kolegu PedjaR-a od koga je kupio aparat sa objektivima i šta mu je prodavac rekao za Sigmu i kit objektiv... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Decembar 28, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan pa nisam ni sumnjo kad mi je prodavac rekao za Sigmu da je "5 u glavu" za kit objektiv... a inace predhodni vlasnik sto ga je mazio i pazio je bio nas prijatelj alexanto evo nekih, svezijih radova, ne znam gde da se "pohvalim" nego u ovoj temi (ipak je to "reklama" za taj aparat) pokusaj slikanja meseca sa teleobjekivom iso 200, f5.6, 1/60 (bilo je zima da se duze igram, a zao mi je sto se ne vidi reljef na mesecu) eve dve mislim da su prolazne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4921 Napisano Decembar 28, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan iso 200, f5.6, 1/60 (bilo je zima da se duze igram, a zao mi je sto se ne vidi reljef na mesecu) Čim bude toplije, biće i reljefa... Taman ćeš dotle imati ruku k'o snajperista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 28, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan ja sam probao na ovom mom sigmu 70-300mm macro,jbt,treba ono drzati..par slika i bole ruke vec.. Jedino sto moram da uzmem objektiv sa AF na njemu,jer u telu nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Decembar 28, 2010 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Na 300mm, posebno po slabom svetlu, ne pokusavati bez stativa. Sto se sigme tice, nisam znao kakva je bila situacija oko kupovine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Decembar 29, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan mesec je slikan sa stativa, prvo sam probao sa dugackom ekspozicijom a posle mi i baterija se ispraznila i bilo je zima pa me mrzelo da menjam bateriju, da bi se nastavio igrati... negde sam procito da je avgust najbolji za slikanje Meseca a i tad je malo toplije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Decembar 29, 2010 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga negde opaljivao sa Fuji S6500, bez tripoda, samo negde naslonio. Bas su se lepo vdeli krateri. Moram videti koje doba godine je bilo EDIT: Sad nadjoh, 19.8.2008. ISO 100, exp 1/160, f4.2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Decembar 29, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Da bi dobio detalje slikas sa vecom brzinom , 1/250 npr. , ne znam tacno, ja sam slikao mesec , dobio detalje, ali to je ipak smesno sa 18-55mm objektivom, jer se previse kropuje. Cim bude opet pun mesec, pokusaj , 300mm je sasvim dovoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Decembar 29, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan zahvaljujem na savetima to mi je i donekle bio cilj teme... da ispravim svoje greske uz pomoc prijatelja forumasa i to jos bajkera 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 30, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Finu boju daje Sigma...svidja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...