Robin Hood 3967 Napisano Decembar 15, 2010 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Iako znam da ima dosta tema o ovoj kacigi, ipak bih sveže da pitam "koleze"... Vidim da je u Guevari na popustu, svega 120 evrova. Gađao sam isprva onu R-PHA 10 ali mi nije trenutno toliko dugačko ćebe. Da li je treba uzimati, cena je povoljna, deluje kvalitetno pa nek kasnije ostane za suvozača... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Decembar 15, 2010 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Moja prva kaciga. Lepa. Dobra. U fenomenalnim varijantama boja. Kao i svaka integralna katastrofa za grad zbog vrućine. Zvučna izolacija solidna. Super sa tamnim vizirom. Šteta što nema dodatni vizir za sunce. Šta reći. Pogledaj. Probaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Decembar 15, 2010 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Ja je imam , idealna za okruglu glavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 15, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam crvenu FG14 Phoenix i vrlo sam zadovoljan sa njom... jedina "manjkavost" je nedostatak pripreme za pinlock, vrlo udobna i komforna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Decembar 16, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo i Posijeve kacige u deda mraz izdanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Decembar 16, 2010 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Kol'ka mu je kaciga, ne može ni kapu da stavi kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Decembar 16, 2010 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Šteta, nemaju moju veličinu Imaju samo L koja je 60 a meni je taman malo veća. M nemaju... U svakom slučaju hvala svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...