Alex. 33 Napisano Decembar 14, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas615908/honda_cbr_600f/ SAMO REALNE ZAMENE PREDNOST FULL CROSS 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vuksa015 2 Napisano Decembar 15, 2010 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan ekstra ti je makina, koliko su te izasle ove prepravke i gde si ih radio,svidja mi se ideja. da li je isto to izvodljivo sa cbr-kom f2 1992 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1584 Napisano Decembar 15, 2010 I N S T R U K T O R, 1217 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ako vec ovde, dosta cesto, oglasavas prodaju nekog od motora, udostoji i nas ovde male, jadne i bezvezne nekom slikom i informacijom a ne postavljanjem linka ka "polovnim automobilima". Sto nisi pokusao da kod nas postavis slike a da tamo kod njih postavis link ka nama ? Nas duze znas . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex. 33 Napisano Decembar 15, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj tako,nije mi bila namera da bilo kaga potcenjujem ali je upload slika na njihovom sajtu daleko laksi i brzi proces a sa klasicnim uploadom i postavljanjem slika ovde uglavnom nesto zbrkam a pored toga imam u obzir one koji imaju slabiji protok tako da brze mogu da vide slike direktno na oglasu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex. 33 Napisano Decembar 15, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan ekstra ti je makina, koliko su te izasle ove prepravke i gde si ih radio,svidja mi se ideja. da li je isto to izvodljivo sa cbr-kom f2 1992 Na to pitanje nemam odgovor posto je motor tako doso kod mene i stvarno neznam kolko je kostalo prepakivanje u F4. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Decembar 16, 2010 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motor je pre 2-3 meseca, cini mi se, bio na aukciji na Limundu. Cena mu je bila oko 800e-900e ako se dobro secam, ipak je jedistven i zapamti se lako. Jesam li u pravu? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex. 33 Napisano Decembar 16, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pa ...vidis, nisi u pravu, ovaj motor je bio u vlasnistvu mog druga zadnjih godinu dana i nije imao nameru da ga prodaje, pogotovu ne za te pare koje pominjes. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 173 Napisano Decembar 17, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan to se zove lazno nabijanje cene! http://www.limundo.com/kupovina/Auto-i-Moto/Motocikli/Do-750-ccm/Honda-Cbr600f/1869702 11 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki991 292 Napisano Decembar 17, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sramota.... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 244 Napisano Decembar 17, 2010 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nije sramota pogledajte registracije i uporedite valjda nisu takvi likovi i tablice da menjaju da bi ih stavljali na dva razlicita oglasa a i lonci na ova dva motora nisu isti,mot6or je strava ispao u oba slucaja. POZ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 244 Napisano Decembar 17, 2010 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A ako su stravro bili u fazonu da naprave takvu prevaru stanje je JEZIVO a ne samo sramotno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 173 Napisano Decembar 17, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan ne mislis valjda da postoje dva ovakva? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Decembar 17, 2010 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan bogami, ovo je stvarno posao za skubi duu-a! mada koliko ja razumem, motor je na licitiaciji na limundu...tako da može da ima bilo koju cenu tamo..i 1000 evra i 2000 evra..to je poenta licitacije... al to što nije hteo da kaže da je isti motor...to je već Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 85 Napisano Decembar 17, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ja bih rekao da je ovo isti motor.cak su i lonci isti samo sto na limundu ima dodat prohromsku oblogu....mada cak i da je sti,nikakav problem,cena na limundu i pocinje od manje pa dokle stigne...mozda i predje 1500 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Decembar 17, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan isti motor definitivno....sramota Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlaki 3 Napisano Decembar 17, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: indjija Motocikl: suzuki k7 750 Prijavi odgovor kao problematičan ma isti bre ljudi nema sta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Decembar 17, 2010 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan sijamski blizanci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex. 33 Napisano Decembar 17, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pa ...vidis, nisi u pravu, ovaj motor je bio u vlasnistvu mog druga zadnjih godinu dana i nije imao nameru da ga prodaje, pogotovu ne za te pare koje pominjes. STVARNO MI NIJE JASNO OKO CEGA DIZETE FAMU, MOTOR JESTE TAJ SA LIMUNDA A POCETNA CENA NE ZNACI I PRODAJNA, MOTOR JE BIO NA LIMUNDU DOK JE BIO KOD PRETHODNOG VLASNIKA A TO NISAM ZNAO, JA SAM SAMO REKO DA NIJE COVEK U PRAVU DA SE _PRODAVAO_ ZA 800-900E,INACE PROHROMSKA OBLOGA I SAM LONAC JE PRERADJEN KOD MENE I JA SAM IMAO UDELA U SREDJIVANJU MOTORA TAKO DA JA I SAMO JA IMAM PRAVO DA ODREDIM CENU A KOJA JE CENA BILA JUCE BAS ME ZABOLE. MOLIM ADMINE DA IZBRISU NEPOTREBNO IZ OGLASA I DA ZAKLJUCAJU ISTI, SAV INFO NA PM POSTO SE OVDE UVEK NADJU PODRIVACI I OBARACI CENA I KAO KUPCI ME NE INTERESUJU SAVRSENO. TOLKO OD MENE ,POZDRAV SVIM NORMALNIM LJUDIMA... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenooo 46 Napisano Decembar 17, 2010 pustolov :), 98 postova Motocikl: XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan pa problem je sto si rekao da motor nije sa limunda,pa si rekao da je kod tvog druga godinu dana a motor je promenio vlasnika pre mesec dana.... mislim da nije fer tvoje laganje,sta ima veze i da si ga kupio za 100 evra na limundu ako si kasnije ulagao pa je zato skuplji ili hoces da zaradis (ako nadjes kupca ko ce da da toliko para to je tvoja stvar)...nije u redu laganje,reci kako jeste.... kako sad da potencijalni kupac veruje u ispravnost tog motora? 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex. 33 Napisano Decembar 18, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Da, kako da veruje kad je ovde vecini jezik brzi od mozga, napljuvaste mi po oglasu samo tako a razloga nigde, motor NIJE menjao vlasnike sem mene u zadnjih godinu dana, oglas na limundu je dao moj drug to jest prethodni vlasnik a ja sam motor uzeo od njega i kostao me 50e ali sam ja drcan i hocu da zaradim 1450e,eto vam ako tako hocete. Inace nije ovo prvi oglas na koji nasrcete i pljujete. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Decembar 18, 2010 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Da, kako da veruje kad je ovde vecini jezik brzi od mozga, napljuvaste mi po oglasu samo tako a razloga nigde, pa i sam vidis da ima ovde ljudi koji iz dosade kenjaju a nemaju nameru(a ni kintu) da uopste pazare motore.Admini ne reaguju kao po obicaju,,,,,Trebao si lepo da zakljucas oglas ostavis samo mobilni ili da ti se jave na pp.Mislim postalo je jezivo na forumu kako pojedinci pametuju oko oglas re cena prevelika te ov0 te ono......sramota.Svacije pravo je da stavi cenu koju hoce i da ceni svoj motor koliko zeli pa tako i ti tvoj, zakljucaj lepo temu i trazi od admina da obrisu postove a dali je cist ili ne?? to buduci kupac sa tobom neka rascicava a ne forumasi ovde da pametuju .Advokatske kancelarije su u poznate a ovo je moto forum rubrika OGLASI 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex. 33 Napisano Decembar 18, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Bas na te sam mislio, likove koji sve ali bas sve znaju, pa zbog takvih a ima ih dosta ,info na PM ili 066/220-330. MOLIM ADMINE JOS JEDNOM DA OBRISU SVE NEPOTREBNO IZ OGLASA. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex. 33 Napisano Decembar 22, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno, moze i quad dobar uz moju doplatu... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex. 33 Napisano Decembar 25, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 1400e fixno, nove slike... http://www.polovniautomobili.com/oglas832012/honda_cbr_600f/#8 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 173 Napisano Decembar 26, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Stavi ga na licitaciju kao i ovaj Yamahu! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...