linza 0 Napisano Maj 18, 2007 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zagreb,Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Bavim se voznjom motora a slobodno vrijeme zavodim jadnice niskog morala. Visok sam 186 i tezim od 94 do 98 kilograma ovisno koliko sam piva sinoc popio. Povremeno povracam od previse medovace ali nikad po podu. Nosim cizme broj 45 i noge mi dosta smrde. Papci koji ne piju kazu da hrcem ali svi muskarci hrcu, zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Maj 18, 2007 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Ooo, dobrodošao još jedan poštovani èlan iz susjedstva. :pivo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Maj 18, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan ha ha ha ha koje predstavljanje ! :mrgreen: Dobrodoshao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Maj 18, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav . Pivo je cool. :pivo: Kada cemo piti tu medovacu? :boca: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 18, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao... A noge moraju smrdeti kad iz dupeta rastu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stronser Napisano Maj 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 18, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo Afrikanca...na Varaderu Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 18, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao sokole! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Maj 18, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Bok susjed :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 18, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan da,da...njofra,koji ti je vrag? :wink: Dobro doshao, ooo interkontinentalni putniche! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Maj 18, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Welcome, prijatelju! Licno cu da potvrdim tih 4 kg piva za noc, a mislim da moze i dosta vise...samo prestane sa brojanjem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Maj 18, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde si ti bre! Dobrodosao !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Maj 18, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Mnogo sam citao o tvojim putovanjima. Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 18, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Lindza! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Maj 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 18, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Maj 18, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Linza kuco stara!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
linza 0 Napisano Maj 18, 2007 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zagreb,Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Linza kuco stara!! A ti si taj Sasa koji spaja isto kao Gaso. Pricali su mi za tebe ali nisam mogo zakljuciti koji Sasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Maj 18, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Linza kuco stara!! A ti si taj Sasa koji spaja isto kao Gaso. Pricali su mi za tebe ali nisam mogo zakljuciti koji Sasa kako to mislis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 18, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan dje si masjtore , neka si nam dobrodosao , i skalaj malo previshe se vozish , ako je to i dalje stari dobri linza koji je fazerom godishnje 60000 tukaona iste prednje plocice a ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad 0 Napisano Maj 18, 2007 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Maj 18, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan cao Linza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Maj 18, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=6453 Tu smo se upoznali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Linza , dobrodosoao na forum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
linza 0 Napisano Maj 18, 2007 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zagreb,Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan ako je to i dalje stari dobri linza koji je fazerom godishnje 60000 tukaona iste prednje plocice a ? Da na 60t sam promjenio prednje plocice jer su mi poklonili nove. Stare su jos bile dobre Sad varadero ima samo 20tk u 6mj. Kada je napunio 2.5 god i 86tk bilo je vrijeme da ga posalje u mirovinu pa sam mu nasao novog vlasnika Cao Dirty :baeh: :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...