Jump to content

Moto Zajednica

Peh servis

Recommended Posts

• Life Ain't A Fairytale, 239 postova
  • Motocikl: Cudni

Da, BG table, crveni pasos :), SRB drzavljanstvo, nemam veze s Nemackom. Da sam ozvanicio vezu sa devojkom ili da smo prijavljeni na istu adresu i ona bi imala iste pogodnosti kao i ja.

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Sve bi to bilo lepo da ja znam Nemacki :) Ja sam mislio da imaju svoju ispostavu ovde i da imaju svoj sajt. Ne idem ja u inostranstvo, interesuje me pomoc na putu unutar Srbije ali da bude kvalitetna ;)

• Drug član, 1260 postova

Da, u Nemacku te slepaju. Doduse meni to i odgovara, jer ako mi se bajk pokvari toliko da lokalni servis iz zemlje u kojoj se nalazim ne moze da ga resi, kapiram da ce ga najbolje srediti u zemlji odakle je, a imam i smestaj u istoj.

Uzeo sam plus clanstvo i vazi za sva vozila koja ja vozim, koja se vode na mene tj. vezuje se za osobu a ne za vozilo.

Mozes li ovo detaljno da opises? Koja je cijena? Kako si ti to uradio? Korak po korak? Ako se jos netko odluci za tako nesto da ima detaljno uputstvo

Hvala

• Life Ain't A Fairytale, 239 postova
  • Motocikl: Cudni

Otisao sam sa rodjakom, koja je rodjena u Nemackoj, zbog lakseg sporazumevanja, u njihov lokal i za 10 min smo zavrsili sve. Karticu (plasticnu) su mi poslali na njenu adresu. Zamolio sam ih da postu i sve sto je potrebno salju njoj, a ne meni u Beograd (sto bi uradili da nisam zeleo drugacije). Dali su mi moj identifikacioni broj sa kojiim sve zavrsavas ako nemas karticu.

Potrebno je da ostavis adresu, na koju zelis da ti se odslepuje prevozno sredstvo, koja se nalazi u Nemackoj i pasos da bi uzeli podatke.

O tehnikalijama sta ADAC nudi i cenama imas na linku

Ponuda koju nude je porilicno kompleksna, a to ces vec i sam videti :)

Uglavnom funkcionise ti platis, a oni ti refundiraju. Ja na srecu nisam imao potrebe da koristim njihove usluge, osim popusta u nekim kampovima.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja