Jump to content

Moto Zajednica

Jezera Bugarske

Recommended Posts

• U prolazu, 77 postova

E da, zaboravih...

- bilo je odvratno

- nije imalo sta da se vidi

- hrana je ocajna

- sve je skupo

I Lajklajko u svakom trenutku zna gde ide :D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 89 postova
  • Motocikl: 90 jahre

E da, zaboravih...

- bilo je odvratno

- hrana je ocajna

- sve je skupo

Zaboravio si lokalnu bandu koja nas je pokrala. :staa2:

• Svrati ponekad, 210 postova
  • Motocikl: YAMAHA TDM 900

• U prolazu, 9 postova

E da, zaboravih...

- bilo je odvratno

- hrana je ocajna

- sve je skupo

- i najgora ekipa koja je mogla da se skupi

ja imam 43Gb materijala, mahom vidoja, ali ima i slika..

evo sneak preview kampa

GOPR0129.JPG

https://picasaweb.google.com/lh/photo/p5nTR8lfGLULSeCW07PzqA?feat=directlink

VELIKO HVALA svima za pomoc oko pada i ruke i izvinite za problem koji sam napravio! :care: :care:

• U prolazu, 82 postova

Evo društvo ja sam stigao kuči.Prešao 900 i kusur odjednom.Šta,da kažem:odlično društvo,lud provod

motor mi izdržao sve te silne rupe na putu možda če biti koja slika,takođe izdržala guma

koju smo zakrpili.Bio je strašan pogled na praznu gumu usred ničega ali sredili smo.

• U prolazu, 57 postova
  • Motocikl: honda transalp

Bilo je uzasno.Bilo i ponovilo se i naredne godine.Za ono sto niste svratili veliki minus.Pozdrav sjajnoj ekipi.

• U prolazu, 9 postova

rne, izvini sto nismo svratili, zbog mene smo zurili, ruka mi je od jutros modra ispod lakta :'( ali ti obecavam da cemo se iskupiti sto je pre moguce :aha:;)

• Svrati ponekad, 303 postova
  • Motocikl: BMW F 650 GS

A jel' bi mogli sve te užase potkrepiti i ponekom slikom? Tek tol'ko da se vidi kako ste se patili :D Jel' neko snimao stazu kretanja, pa da se unese u Garmin :hvala:

• Svrati ponekad, 147 postova
  • Motocikl: Yamaha XVS 650 classic

Cuj! Staza kretanja? :moto3: Pa mi nismo znali gde se uopste nalazimo!! Neko providno jezero u mracnoj strasnoj sumi. I kako se zeznuh i podjoh sa ovim banditima. Sve sam gulanfer :Mina: Na putu menazerija domacih i divljih zivotinja sa po nekom "jadnicom" kraj puta koja nesto mase :zvizduk: Ma ne idem vise nigde sa njima dok negde ne krenemo :nanana:

Ko kanda se neko uobrazio na ovom putovanju! :oda2: Svi ste mi nešto tajnoviti :zvizduk: Ipak se nadma da će se neko od vas smilovati nama običnim smrtnicima i dati malo više informacija :care:

Ajde Lalajko, daj putopis.

Uskoro, sa jos 2 drugara, krecem na taj put (Bugarska)+Rumunija.

http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=Unknown+road&daddr=45.4061,20.37526+to:45.25507,21.09637+to:Route+126+to:45.02827,21.86336+to:Calea+Severinului%2FDN67+to:Strada+Traian%2FDN73C+to:Transf%C4%83g%C4%83r%C4%83%C5%9Fan+to:DJ+106E+to:45.54977,23.63002+to:DN67C+to:Route+250+to:E-771+to:Unknown+road+to:Route+107+to:Route+37+to:Unknown+road+to:Route+37+to:Unknown+road+to:41.8046577,24.0883475+to:Route+37+to:42.04574,23.86997+to:42.34387,23.56375+to:Route+9&geocode=FXaPuwIdWkk4AQ%3BFZTXtAId3OY2ASnNk7XfU9paRzF3JfxxFRW5QQ%3BFZ6JsgIdsudBASkTj4fBEQlQRzHccrJHZo4XwA%3BFVRLrgIdnvNEAQ%3BFa4TrwIdwJtNASkXOJLUOcpRRzFwl8TuC4jYBw%3BFT44rwIdDuhiAQ%3BFfrKsAIdyHd4AQ%3BFTazuQIddPV2AQ%3BFepJugId8u5oAQ%3BFcoItwIdxJBoASnl4X3okMpNRzHGsEDV9Z05wQ%3BFTD_rwId1CFoAQ%3BFaa4qAId_hpZAQ%3BFaI_ngId5jdUAQ%3BFYbGmQIdNA9aAQ%3BFZrlggIdDCVkAQ%3BFSqHfQIdW1JwAQ%3BFb0uewIdiSR0AQ%3BFdaAfQIdMF5wAQ%3BFVYPfgIdXR1wAQ%3BFXHjfQIdG49vASm9wLWUhH-rFDHAy34xEqAAEw%3BFSKMfQIdAkpwAQ%3BFSyRgQIdEjpsASlTEu7AkG6rFDExgIAxEqAAEw%3BFb4dhgId5o1nASkrABH-SCWrFDEgyboxEqAAEw%3BFdSMkgIdAmhYAQ&hl=en&mra=dme&mrsp=23&sz=9&via=1,2,4,9,19,21,22&sll=43.14709,22.890015&sspn=1.104133,2.705383&ie=UTF8&ll=42.97853,22.233582&spn=1.107173,2.705383&z=9&dirflg=d

Jel ste iz planiranog sve ostvarili? Bas tako prosli rutu?

Neke prepreke, ili preporuke,izmene?

Šteta što ne idete u augustu. Tada nameravam i ja na put vrlo sličan vašem. Nadam se da neće i vas u Bugarskoj strefiti neka tajnovitost! Mora da im je slina patnja malo zbrčkala glavu :klovn:

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Bice Jovane, bice! Nije jednostavno pregledati 7Gb slika, odabrati najbolje, poslati na neki servis za cuvanje, napisati tekst, ulinkovati slike...

Za dan dva ce sve biti gotovo.

• U prolazu, 77 postova

drago mi je shto vidim da ste svi stigli kuci u jednom komadu... nama ovde super mada je kamp bio bolje zezanje

pozdrav svim drugarima i njihovim lepshim polovinama

jeca

• Drug član, 1826 postova

Evo i ja da se javim... trebalo mi je malo vremena da se "povratim" od ovog odmora i prihvatim povratak u Beograd, koji mi je bas tesko pao.

Sta reci o turi... pa, premasila je sva moja ocekivanja i odlicno smo se proveli. :) Iako je bilo pokusaja "odozgo" da nam se losim vrermenom sabotira kampovanje, pozitivnom energijom smo rasterivali oblake. Ekipa i druzenje je bilo sjajno, iako se vecina ljudi slabo, ili nije uopste poznavala od ranije. Sasvim sigurno ce u slicnom sastavu da se prave jos neke ture, mozda vec uskoro.

Deo Bugarske koji smo prosli je prelep. Priroda ocuvana i prilicno cista. Reklo bi se da Bugari malo vise postuju prirodu od nas. Bilo je nekoliko jako lepih, krivudavih deonica sa zdravim asfaltom - prava uzivancija za voznju, ali tamo gde je asfalt los, stvarno je los i zahteva posebnu koncentraciju. Srecom, nije ga bilo previse, a Jama i Buca su ga junacki odvozali svojim kruzerima. Los put je i MDK platio padom koji se ipak dobro zavrsio, a zahvaljujuci opremljenosti iskusnih putnika poput Zoola i Marije, koji sa sobom nose mini apoteku, Marko je odvozao turu do kraja.

Golyam Beglik jezero, nasa poslednja kamping baza, je idealno za kampovanje. Postoje obelezena kamping mesta svuda oko jezera, a svako mesto poseduje bar jedan veliki sto sa klupama napravljen od balvana, kao i poljski WC. Izvora pitke vode ima na svakom cosku. Vec mi nedostaje veoma pitka bugarska voda, prema kojoj je nasa beogradska blagi uzas.

Iako ima dosta pecarosa, nismo imali srece da izvucemo neki komad. Mnogi su zabacivali, ali nista nisu izvukli.

Meni najimpresivnije mesto koje sam video na ovoj turi je Belogradchik. Sa tvrdjave se pruza neverovatan pogled na stene koje stvaraju utisak kao da smo negde u dalekom Koloradu ili Arizoni, a ne u komsiluku. Nisam ni sanjao da nesto slicno postoji tako blizu. Obavezno dolazim ponovo na ovo mesto.

Sve u svemu odlicna tura. Baterije napunjene 100% :)

Veliko Hvala domacinima Pandi, Nikiju i Arsi na podrsci koja je mnogo znacila, i ucinila kampovanje dosta komfornije, kao i nasem vernom vodji Lalajku na odlicno organizovanoj turi!

E, da.. umalo da zaboravim da pohvalim Hulka koji nam je spremio nezaboravan gulas. Sa uzivanjem ga je krckao jedno 6-7 sati. Bravo majstore! Slika i video zapisa ima tona, jedva cekam da ih se dokopam. Svoj skromni prilog cu da postujem uskoro.

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja