Urke 12 Napisano Januar 19, 2006 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Urke dete sa sela i volim da teram te japanske motore Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Januar 19, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav seljak i dobrodosao na forum. :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1947 Napisano Januar 19, 2006 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao, Urke! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 20, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan E Baš lepo Urke! A 'el to onaj 954rr što ide lakše na prednji nego 'nako :twisted: ? :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Januar 20, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan :pivo: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Januar 20, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan E Baš lepo Urke! A 'el to onaj 954rr što ide lakše na prednji nego 'nako :twisted: ? :wink: Ma da jeste , samo sto seljak nezna da kaze lepo , ja sam taj i taj , vozim to i to. Vidi se da je iz Panceva Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Januar 20, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Cao Urke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karlos 0 Napisano Januar 20, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodoshao !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kymcosuper9 0 Napisano Januar 20, 2006 U prolazu, 66 postova Lokacija: Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,postovanje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Januar 20, 2006 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...