deki916R 0 Napisano Decembar 5, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo livenih maski za F2 i neke trkacke za F3.Od livenih imam samo bocne,a od trkackih imam gornji deo i desni bocni. levi desni je u rinfuzu,ali pase orgialni deo maske. uz to ide i nosac maske koji malko kriv. Trkackom repu takodje fali leva strana ali mislim da se livenjem moze zakrpiti posto se veoma lako napravi kalup od levog bocnog repa F3-ojke posto je odradjen na isti oblik.Moze zajedno,moze odvojeno.....resio sam da ga teram ovako bez maski pa makar licio na Mad Max-a . Evo slika gde sam prislonio maske preko motora. preko postojeceg fara satova i slicno tako da maska stoji kao kod klasicnog motora sa originalnim maskama ali posto ovaj oglas dozvoljava smo jednu sliku ne mogu vam pokazati trkacki rep i tu bocnu trkacku masku. Pa eto ko ja zainteresovan nek se javi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki916R 0 Napisano Decembar 7, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je sto toliko vozaca CBR-ova nisu imali probleme ili padove ali eto maske jos cekaju novog sofera. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki916R 0 Napisano Januar 16, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Maske su sve jos uvek na prodaju.Ili kupujte ili dajte bocnu levu od F3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...