Xnikolax 79 Napisano Decembar 3, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan kao sto rekoh... kupujem nozice za suvozaca posto imam hondu cbr 600 f1 koja je malo promenjena pa joj je to skinuto. da ne duzim pricu postavicu sliku pa ako neko ima jos neku ideju pretvorio sam se u uvo posto joj ne znam tacno ni gde da postavim nozice kad ih kupim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 3, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Same nožice tj. fuzastere možeš da kupiš u bilo kojoj prodavnici moto opreme (čini mi se da sam u gevari video baš te "trkačke" fuzastere za suvozača) a oni se stavljaju na nosač koji je zavaren na ram (u obliku trougla) tako da kupi fuzastere i vidi da ti neko napravi ponovo nosač fuzastera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Decembar 3, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja komplet fuzastere sa nosačima od Honde CBR 900RR, ako ti odgovaraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano Decembar 4, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan hvala na savetu ma odgovara samo reci cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Decembar 4, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan hvala na savetu ma odgovara samo reci cenu Imaš PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...