aca-pn 6427 Napisano Decembar 13, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa besmisleno je uzimati takve patike za leto i suvo vreme 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Decembar 23, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Strom, kad je bilo to sniženje? Već su te to pitali, ali nisi odgovorio. Ako je to neko zimsko sniženje onda možemo da ga očekujemo uskoro. I još jedno pitanje za tebe: Da li mogu da se nose po ovim temperaturama ispod nule, koliko je hladno u njima? Hvala. @STROM jel si ih skoro uzeo u planeti za 4 ooo ? Ma zajebava on, Vidi to ovako moj motor ide skoro 320 Km/h,pri tom opterećenju troši oko 1.8 litara/100 km. A kad smanjim brzinu potrošnja mi padne na 0,8-0,9 litara. 320 na sat???? Pa zar tvoj ne ide toliko??? Zabrinjavajuće... Mozda greskom oslanja nogu na zadnju kocnicu umesto na fuzastor. Dosta su plitke za moj ukus ako pricamo o patikama za motor. Da su 4k rsd verovatno bih opasno razmislio o njima ali ovako za preko 8,9k vec moze nesto primerenije da se kupi za motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Decembar 23, 2010 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzeh ovo: EXTRA su. Proslogodisnji model i platih ih 10.000. Probato na kisi,snegu i nema problema. I noge se stvarno minimalno znoje u njima a tople su. A najveci kvalitet je u tome sto su lagane kao pero...bukvalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...