Jump to content

Moto Zajednica

BEOGRAD-RUSIJA-MONGOLIJA-TOKIO

Recommended Posts

• Drug član, 1414 postova

E sad mi je srce na mestu, kad ste obojica stigli :D Nema se tu sta reci, delo govori vise od bilo kojih reci. A za putopis, Wulfi je sa primorja, pa kod njih sve sporije tece, kakva crna dva meseca ???!!! Pa manje vam je terebalo da obidjete Pola Evrope i Aziju, rok je maximum mesec dana, maximum maximuma, zar ne, Wulfi ;D :D:)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Guest gasa

Dobro dosao nazad...

par dana nisam pratio teu, i sad mi je jako zao sto te nisam docekao u Vrscu, treba da me je sramota :-[ :-[ :-[ :-[

Aj sad da vidimo slike i da ccujem da li je jos neko od ekipe sa BJB-a bi u vrscu?

• Zainteresovan, 863 postova
  • Motocikl: @ UBER ALLES

Do malocas su Dane i Koma gostovali na radiju Bg 202.

Bukvalno sam ostavio posao i pretvorio se u uvo. Vrlo kratko vreme za valiku pricu. Prosto su upadali jedan drugom u rec

sto je i razumljivo obzirom sta su prosli i videli . I bas mi je bilo drago dok sam ih slusao sto su clanovi nase zajedice ! :)

Jos jednom ,bravo majstori !!! ;)

• Drug član, 1777 postova

Opalili cenzuru ;D

Evo stigle nove fotke iz Mongolije, iz Gobija, stavio sam na www.xross-siberia2007.com u galeriji, Na tamo, Mongolija nove se zove album, pa ko voli nek izvoli, ima 64 slika.

Za neki dan ce biti jos gomila slika iz Gobija.

• Zainteresovan, 541 postova

Opalili cenzuru ;D

Evo stigle nove fotke iz Mongolije, iz Gobija, stavio sam na www.xross-siberia2007.com u galeriji, Na tamo, Mongolija nove se zove album, pa ko voli nek izvoli, ima 64 slika.

Za neki dan ce biti jos gomila slika iz Gobija.

Jako neodgovorno s Vaše strane.Uopće ne mislite na osobe s posebnim potrebama , invalide , kriple ...  Tužit ću vas zbog toga!  :P Već sam poslao mail ministru,a uskoro šaljem i u Haag,HHO,EU...  :o

• Svrati ponekad, 195 postova

Hej Dane, svaka cast na ovoj recenici koju si napisao na vasem sajtu:

Nadam se da smo uspeli barem malo da vam uzvratimo, pokazavsi da svet i nije bas tako veliki i "opasan", i da smo u vama probudili duh da i sami krenete u neku svoju avanturu.

Ima ljudi koji, iz samo njima znanih razloga, preuvelicavaju mnoge dogadjaje s putovanja, a vi ste, za razliku od njih, imali na stotine realnih prilika za to, i niste to ucinili. Jednom je Gasho bio nekome odgovorio da ako je i jednog motoristu zbog takve izjave odgovorio od puta napravio je veliku stetu a ja bi dodao da ako ste vi i samo jednog nagovorili da krene na slican put ucinili ste pravu stvar, a siguran sam da ste potaknuli veliki broj ljudi.

• In memoriam, 170 postova

nego jedno pitanje za vas dvojicu... kako sada nazivate voznju sa manje od 5000km  ??? ???

vožnja do kafića! ;D ;D ;D ;D

• Drug član, 1592 postova
  • Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada

Dragi drugari,

Koma i ja, ako sve bude ok, krecemo put Vladivostoka ovog leta, izmedju 10 i 15 jula. Na put idemo bez ikakve pratnje, znaci samo nas dvojca i nasa dva verna jarana, Stromic i Afrikica. Dosta ljudi je vec znalo da planiramo ovaj put, uglavnom oni koji se druze sa nama malo vise, ali sad je vec postalo izvesno da idemo pa eto da obavestimo i siru populaciju :D

Planiramo da ceo put traje oko 2 meseca.

Zahvalio bi se NikoliM koji nam je dosta pomogao svojim iskustvima sa ove destinacije.

Takodje hvala i Alexanderu Bogatkinu, clanu ovog foruma iz Moskve, koji nam je pomogao informacijama. Takodje on ce nas sprovesti po Moskvi (ponudio nam je i svoj dom, ali Komin otac je trenutno u Moskvi pa cemo biti kod njega), a vec je dogovorio sa svojim drugarima da nas ugoste u Samari. HVALA BRATE :D !

Jedino mi frka kad predjemo Ural da se Koma ne prikljuci krdu nekih sibirskih medveda, ima covek da pomisli da su mu to braca :D ... Mozda ga nauce i pastrmke da lovi, pa da budemo mirni :D

I, sta bi od ovoga... Ural, medjedi, pastrmke...  ::)

• Navigator, 1801 postova
  • Motocikl: Papričica :)

Nove slike su jeza... :o :o... nego nikako mi nije jasno kakva je to podloga po mongoliji. Posve lici na pesak,

a opet na slikama se cini vrlo tvrdo, i nigde se ne dize prasina ???

• Drug član, 1414 postova

Uplasile se mecke od njih pa zbrisale ;D A teren je kao u Australiji ili (sto sam se licno uverio) Juznoj Africi, znaci suva, tvrda podloga, suva polupustinja!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja