Jump to content

Moto Zajednica

Zimski vs sajamski popusti ?

Recommended Posts

• Zainteresovan, 635 postova
  • Motocikl: Suzuki DL650

tema je verovatno vec bila prezvakana gazilion puta, ali ja ne nadjo u searchu nista

pitanje za iskusne, sta nam preporucujete, da li je mudrije da opremu jurimo po zimskim tj offseason snizenjima, ili da cekamo sajamske popuste u martu 2011 ? Obicno, sta se vise isplati?

hvala

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 380 postova
  • Motocikl: KTM 1090 Adv R

Čast izuzecima, ali na našem sajmu su često i "jače" cene od onih "normalnih"...

Ako imaš mogućnosti iz inostranstva da poručuješ, možeš jako lepo da prođeš van sezone. Ako smeš da kupuješ nešto bez da probaš unapred...

A i kod nas van sezone znaju da budu baš dobri popusti, Mass je prošle zime dao popust od 40% na Dainese...

• bez čvaraka, 1212 postova
  • Motocikl: Naked u najavi

Na sniženjima sam kupovao, a na sajamskim popustima nisam. Ili nisu cene bile dobre ili nisu imali baš moju veličinu ili im je juče prodat poslednji primerak... Znači, moj glas dajem kupovini na sniženjima, bilo u našim radnjama, bilo u stranim ili iz Louisa. Zavisi koji kvalitet opreme tražiš.

• www.markone-pegaz.rs, 2428 postova
  • Motocikl: Napokon... BMW R1150GS!

tema je verovatno vec bila prezvakana gazilion puta, ali ja ne nadjo u searchu nista

pitanje za iskusne, sta nam preporucujete, da li je mudrije da opremu jurimo po zimskim tj offseason snizenjima, ili da cekamo sajamske popuste u martu 2011 ? Obicno, sta se vise isplati?

hvala

Mi na sajmu dajemo do 10% popusta na sezonske cene dok je van sezone to i do 20%. Vodi računa i da evro ide gore pa ti je moj savet što se PEGAZ-a tiče da pazariš šta ti treba što pre!

Probaćemo da isteramo ove cene do kraja decembra a onda moramo da usklađujemo sa rastom kursa od januara ove godine kada smo formirali cene.

• Zainteresovan, 635 postova
  • Motocikl: Suzuki DL650

ma ja sam malo ko klinac kad stane ispred poslasticarnice da gleda kako deca jedu kolace :ooo:

od ove plate imam da sredim semeringe, kaiseve na agregatu i da uzmem zimske gume za auto. a smekam i neke alpinestars gore-tex cizme preko loisa ako budem mogao. tako da cu biti srecan ako izguram ceo mesec do sledece plate :D

hvala za info. znaci ovih zinskih meseci, lepa zanimacija jurenje popusta :)

• Svrati ponekad, 295 postova

U Trion-u posle septembarskog popusta nije ostalo nista od kaciga u L velicini. Devojka koja radi tamo mi je rekla kako ce do sajma biti svega a i popust je od 10 pa navodno do 30% u zavisnosti od modela.

Mozda je istina....

• www.markone-pegaz.rs, 2428 postova
  • Motocikl: Napokon... BMW R1150GS!

Nesto mi govori da ce prethodno poskupeti 40% ... u zavisnosti od modela, naravno. :)

Misli pozitivno! :takoje:

• U prolazu, 16 postova

Mislim da su tzv Bozicni popusti veci od sajamskih.Barem iz dosadasnjeg iskustva uvek sam se pokajao sto sam cekao sajam.Danas sam svratio u CENTAR S i konkretno cizme SUOMY TOURING sa 18000,00 din. su snizene na 10.800,00din.Kacige EXTREME sa 56.000,00 na 42.000,00.Moze i na cekove( na rate).Takodje i u Maxmomentu takodje ima dobar popust.Ne verujem da ce sajam biti povoljniji, kao sto vec napisah.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja