PapaStalin 113 Napisano Decembar 1, 2010 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan tema je verovatno vec bila prezvakana gazilion puta, ali ja ne nadjo u searchu nista pitanje za iskusne, sta nam preporucujete, da li je mudrije da opremu jurimo po zimskim tj offseason snizenjima, ili da cekamo sajamske popuste u martu 2011 ? Obicno, sta se vise isplati? hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Decembar 1, 2010 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Čast izuzecima, ali na našem sajmu su često i "jače" cene od onih "normalnih"... Ako imaš mogućnosti iz inostranstva da poručuješ, možeš jako lepo da prođeš van sezone. Ako smeš da kupuješ nešto bez da probaš unapred... A i kod nas van sezone znaju da budu baš dobri popusti, Mass je prošle zime dao popust od 40% na Dainese... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Decembar 1, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Na sniženjima sam kupovao, a na sajamskim popustima nisam. Ili nisu cene bile dobre ili nisu imali baš moju veličinu ili im je juče prodat poslednji primerak... Znači, moj glas dajem kupovini na sniženjima, bilo u našim radnjama, bilo u stranim ili iz Louisa. Zavisi koji kvalitet opreme tražiš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Decembar 1, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan tema je verovatno vec bila prezvakana gazilion puta, ali ja ne nadjo u searchu nista pitanje za iskusne, sta nam preporucujete, da li je mudrije da opremu jurimo po zimskim tj offseason snizenjima, ili da cekamo sajamske popuste u martu 2011 ? Obicno, sta se vise isplati? hvala Mi na sajmu dajemo do 10% popusta na sezonske cene dok je van sezone to i do 20%. Vodi računa i da evro ide gore pa ti je moj savet što se PEGAZ-a tiče da pazariš šta ti treba što pre! Probaćemo da isteramo ove cene do kraja decembra a onda moramo da usklađujemo sa rastom kursa od januara ove godine kada smo formirali cene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Decembar 1, 2010 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan ma ja sam malo ko klinac kad stane ispred poslasticarnice da gleda kako deca jedu kolace od ove plate imam da sredim semeringe, kaiseve na agregatu i da uzmem zimske gume za auto. a smekam i neke alpinestars gore-tex cizme preko loisa ako budem mogao. tako da cu biti srecan ako izguram ceo mesec do sledece plate hvala za info. znaci ovih zinskih meseci, lepa zanimacija jurenje popusta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Decembar 2, 2010 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan U Trion-u posle septembarskog popusta nije ostalo nista od kaciga u L velicini. Devojka koja radi tamo mi je rekla kako ce do sajma biti svega a i popust je od 10 pa navodno do 30% u zavisnosti od modela. Mozda je istina.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Decembar 2, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nesto mi govori da ce prethodno poskupeti 40% ... u zavisnosti od modela, naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Decembar 2, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Nesto mi govori da ce prethodno poskupeti 40% ... u zavisnosti od modela, naravno. Misli pozitivno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VARADERO 3 Napisano Decembar 4, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su tzv Bozicni popusti veci od sajamskih.Barem iz dosadasnjeg iskustva uvek sam se pokajao sto sam cekao sajam.Danas sam svratio u CENTAR S i konkretno cizme SUOMY TOURING sa 18000,00 din. su snizene na 10.800,00din.Kacige EXTREME sa 56.000,00 na 42.000,00.Moze i na cekove( na rate).Takodje i u Maxmomentu takodje ima dobar popust.Ne verujem da ce sajam biti povoljniji, kao sto vec napisah. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...