bajone 304 Napisano Novembar 30, 2010 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan kupujem filter za vazduh za apriliju pegaso 650, model 2, proizvodio se od 1992-1996. filter je sunđerasti, četvrtastog oblika, pljosnat. da li to može da se nađe u ovoj zemlji..? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Novembar 30, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga jedva nasao i to mi ga je poslao lik sa foruma. Nazalost,taj broj na koji mi se javio taj lik nije u funkciji. Probaj u moto shopu u Tosinom bunaru ili u Guevari. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Novembar 30, 2010 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan guevara nema, bikerhouse će da mi javi da li ga imaju..negde tamo u šteku..hvala u svakom slučaju... 15 radnja sam zvao čoveče, niko nema... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 30, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan hm... ako je toliki problem što ne vidiš na netu pa napraviš DIY varijantu (sam ga napraviš tj, nađeš neki filter sličnih dimenzija i zameniš sunđer...) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phobos 36 Napisano Novembar 30, 2010 U prolazu, 79 postova Lokacija: Nish Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan kupujem filter za vazduh za apriliju pegaso 650, model 2, proizvodio se od 1992-1996. filter je sunđerasti, četvrtastog oblika, pljosnat. da li to može da se nađe u ovoj zemlji..? Imas sredstva za pranje filtera. Ne moras kupiti nov ako stari nije unisten. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Novembar 30, 2010 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan prao sam ga jednom tokom leta, bio je u okej stanju. nisam gledao u kom je stanju sada ali pogledacu i mozda stvarno ne treba da se uzima novi, samo da se lepo ocisti stari. hvala i pozzz! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Novembar 30, 2010 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ili operi postojeci, ili napravi novi i resi problem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos11 27 Napisano Decembar 4, 2010 U prolazu, 75 postova Lokacija: bgd Motocikl: GSX 750 R K6 Prijavi odgovor kao problematičan ma samo sprej za ciscenje kocnica i ima da bude kao nov 100% Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 5, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan aj nazovi ovog lika mozda on ima,a trebalo bi da ima 063636156 Dejan se zove Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zilens 2 Napisano Decembar 5, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: novi sad Motocikl: Tako Dobar Motor Prijavi odgovor kao problematičan vidi u malo boljim servisima imaju sundjere u rinfuzu pa ti on odsece koliko treba i pazi ima razlike 2T i 4T to naglasi ja kupio letos oko 400din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola.pk 0 Napisano Februar 5, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan idi u kompp u batajnici ponesi tvoj i poz... gazdu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Februar 5, 2011 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Moze da se naruci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano Februar 5, 2011 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan Naruci kod Lasla 063520249 Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Februar 5, 2011 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Stigne za desetak dana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Februar 5, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan filter već rešen hvala u svakom slučaju! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...