JeeP 5 Napisano Maj 15, 2007 U prolazu, 58 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: XT 600 43F, MTS 1000DS Prijavi odgovor kao problematičan U skorije vreme bi trebao da kupim motor. Dvoumim se oko gsx-r 750 '91(uljara), ili gsx-r 750 '92-'95(vodeno hladjenje). Zanimaju me vasa licna iskustva, koja masina je bolja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 16, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan uzmi ovoga mladjega , ista je to masina, besmrtna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JeeP 5 Napisano Maj 16, 2007 U prolazu, 58 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: XT 600 43F, MTS 1000DS Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam pre za mlaðeg, malo je lepši . Dvoumim se jer koliko sam èuo, uljara je neuništiva, a o vodenjari nista ne znam :?: . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Maj 16, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Uljara definitivno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...