SHOKLA 1747 Napisano Novembar 28, 2010 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Posedujem Kawasakija KLE 1999.god. Na poluoklopu-masci sa leve i desne strane fara nalaze se 2 vijka-srafa koja ucvrscuju masku za cevnu konstrukciju ispod. E, ti vijci prolaze kroz neke male, rebraste ukrasne plastikice. E, sad, posto se meni jedan od ta dva vijka odvrnuo i ispao, izgubio sam i tu rebrastu ukrasnu plastiku odprilike trouglastog oblika. Dakle, kupujem DESNU rebrastu ukrasnu plastikicu za KLE-a godiste 1999. (ili je rado primam na poklon, uz veliku zahvalnost) Ili napisite gde bih je mogao potraziti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Novembar 28, 2010 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Dajte mi barem predlog gde bih mogao TO da pronadjem, ili kome da se obratim. Veoma je HITNO, zima jos malo pa prolazi, a ja bih da se vozim kompletan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Novembar 28, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan evo ti druze broj pa cimni lika 063636156 :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Novembar 29, 2010 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan evo ti druze broj pa cimni lika 063636156 :zdravo: Hvala!!! Ujutru ga "cimam". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Novembar 29, 2010 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan evo ti druze broj pa cimni lika 063636156 :zdravo: Taj "LIK" sa gore pomenutog telefona se zove Dejan, sasvim je prijatan, predusretljiv, i BAVI SE UVOZOM DELOVA ZA MOTOCIKLE (fabrickih). Pisem ovo da bih, eventualno, pomogao nekom od kolega na dva tocka da lakse nabave neki deo, i rese neki svoj problem (pu-pu-pu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Novembar 29, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan evo ti druze broj pa cimni lika 063636156 :zdravo: Taj "LIK" sa gore pomenutog telefona se zove Dejan, sasvim je prijatan, predusretljiv, i BAVI SE UVOZOM DELOVA ZA MOTOCIKLE (fabrickih). Pisem ovo da bih, eventualno, pomogao nekom od kolega na dva tocka da lakse nabave neki deo, i rese neki svoj problem (pu-pu-pu). tako je,dejan je ok lik,zato sam ti i dao broj,necu ti dati od nekog retarda pa da me pljujes po forumu ovde... to mi netreba,haha,salim se,jel ga znas od ranije mozda??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Novembar 29, 2010 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ne znamo se od ranije. Jutros smo se culi fonom, na zalost nema to sto ja trazim, ali se preporucio da mi potrazi kod nekih drugara, koji mozda imaju. Cucemo se on i ja jos koji put, nadam se i videti, a verujem da ces i ti biti u okolini i pridruziti nam se u nekoj "biblioteci"... Pozzz!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Novembar 30, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znamo se od ranije. Jutros smo se culi fonom, na zalost nema to sto ja trazim, ali se preporucio da mi potrazi kod nekih drugara, koji mozda imaju. Cucemo se on i ja jos koji put, nadam se i videti, a verujem da ces i ti biti u okolini i pridruziti nam se u nekoj "biblioteci"... Pozzz!!! ooooo yeaaaaaaahhhhhh u biblioteci daaaaaaaa;),vazi pozdrav !!! :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Novembar 30, 2010 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ne znamo se od ranije. Jutros smo se culi fonom, na zalost nema to sto ja trazim, ali se preporucio da mi potrazi kod nekih drugara, koji mozda imaju. Cucemo se on i ja jos koji put, nadam se i videti, a verujem da ces i ti biti u okolini i pridruziti nam se u nekoj "biblioteci"... Pozzz!!! ooooo yeaaaaaaahhhhhh u biblioteci daaaaaaaa;),vazi pozdrav !!! :zdravo: Jos samo da nabavim deo koji ovde trazim, i moze da padne i neko meze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Maj 25, 2011 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Posto meni jos uvek nedostaje to sto trazim, osvezavam ovaj oglas, pa ako neko ima resenje... kaznicu se pivce i kikiriki... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Maj 25, 2011 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Posto meni jos uvek nedostaje to sto trazim, osvezavam ovaj oglas, pa ako neko ima resenje... kaznicu se pivce i kikiriki... E, OVO MI TREBA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Maj 26, 2011 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Nije bash da gori kuca, i da se ne mogu vozikati, ali znam sta fali mom motorcetu, malkice sam picajzla, pa mi nedostatak tog "rebarca" bode oci. Dakle drugari, POMAGAJTE!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Jun 5, 2011 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan ...KUPUJEM ili uzimam na poklon, uz nezmernu zahvalnost!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ČIČA956 52 Napisano Jun 8, 2011 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan en Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ČIČA956 52 Napisano Jun 8, 2011 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Jun 14, 2011 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Neko nesto??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...