Boki P 48 Napisano Novembar 27, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi super moto maska na foru ove, marka nebitna, moze i no name. Samo da moze da se montira lako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanvfr 91 Napisano Novembar 28, 2010 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: vfr rc36 Prijavi odgovor kao problematičan leva 60 desna 70 eur, nove su i lako se montiraju, 0691188357 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Novembar 28, 2010 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Motobox-u maske cini mi se oko 5500 dindzi a mislim da je sad i popust 25%, proveri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki P 48 Napisano Novembar 28, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima za trud. Jos jedan član mi je poslao privatnu poruku, a mogao je i ovde, da vide i drugi koji budu trazili maske sta ima. Inače tražim baš sličnu kao sa moje slike, možda i naručim istu. To je 2008 KTM 450/530 EXC-R models Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki P 48 Napisano Novembar 28, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan Čuo sam za nekog Gileta u Zemunu, da ima dosta delova za KTM? Jel bio neko tamo možda? Purec hvala za info, samo nisam mogao bas da ih nadjem na sajtu:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Novembar 29, 2010 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Purec hvala za info, samo nisam mogao bas da ih nadjem na sajtu:) Sa leve strane odaberi "Polisport" i eto ti maski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki P 48 Napisano Novembar 29, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno, nikad lakše naći u stvari. Svidja mi se ova narandžasta, mada sam već našao u zedmotu i preko istu ovakvu. Postavicu neke slike kad padne montiranje, mada možda ne bude uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemara 1 Napisano Novembar 29, 2010 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Racetech Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki P 48 Napisano Novembar 29, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan Profi je skroz legla na Husqvarnu. Jos ako je tvoja, a rekao bih da jeste Jel ovo 125ica sm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemara 1 Napisano Novembar 30, 2010 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan 510 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki P 48 Napisano Novembar 30, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan To si mogao i na private:) Evo nekom link, ako bude hteo masku kao što sam i ja tražio http://www.ktm-parts.com/mm5/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=78014001044 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...