Steel_Stallion 647 Napisano Novembar 27, 2010 Hronicar Svakodnevnice, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Brod i to onaj prekookeanski :D Prijavi odgovor kao problematičan Veoma mi je interesantno da ovaj model iako ima ajnspric ima saug...??? Prvo sam mislio da je mozda leva rucica sa nekog SRADA, pa sam cak mislio da mi je motor iz srada u K1 ubacen, ali posle sam video da je to na svakom. Posto nisam cackao, da li neko zna koja mu je funkcija posto na kolima koja imaju ajnspric nikada to nisam video a i ne mogu da shvatim da neki mehanizam zica moze da manipulise elektricno ubrizgavanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Novembar 28, 2010 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan k1 je poslednji koji ima to resenje, a primenjuju ga od prvih Fi sistema na X, Y i K1 generaciji. Jednostavna stvar, to ti je u stvari "rucni gas", ne radi nista drugo do samo blagog otvaranja leptira, isto sto bi postigao i klasicnim zavrtanjem rucice. Mozes slobodno da ga koristis i kao "tempomat" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steel_Stallion 647 Napisano Novembar 30, 2010 Hronicar Svakodnevnice, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Brod i to onaj prekookeanski :D Prijavi odgovor kao problematičan fala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...