Lug 1378 Napisano Februar 6, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam ga..... da bi pokazivao TACNO trebao bi da bude uronjen u ulje, a kod SV to nije slucaj, tako da pokazuje teperaturu vazduha, uljnih para.... kako mislis da bude uronjen ? pa kad se upali agregat razbaca ulje na sve strane pod pritiskom. kanda ipak jok! probavo ja to, odvijem čep za ulje da kao vidim šta tu izduvava kad motor radi...i izduvava samo vreo vazduh, tj. uljne pare, teško da će da baci ulje. da sam se toga setio ne bih ni postavio pitanje...u pravu je @rboban, kod SV-a bi taj toplomer radio na suvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1594 Napisano Februar 6, 2013 Drug član, 804 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan ovo nam treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 6, 2013 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Nisam jos stigao da ga otpakujem! raptor? Bingo! CAGIVA RAPTOR 650 IE ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Februar 6, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da ćeš opet imati neki zanimljiv projekat! Šta sve planiraš da mu radiš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Februar 6, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan možda da mu ojača ležaj radilice prednjeg klipa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Februar 6, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Da, vidim da će da ga vozi samo na zadnjaka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2410 Napisano Februar 7, 2013 Andragog, 4982 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Pomeri mu sito od pumpe za ulje prema zadnjem delu kartera.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 7, 2013 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ili samo vozi na prednjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 7, 2013 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Projekat je za sada da se pripremi za jednu voznjicu do TREBINJA... i nazad naravno! A posle cu vec nesto smisliti..... Mada je vec kocenje i ogibljenje na ZAVIDNOM nivou, tako da ima malo da se cacka i menja tu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 7, 2013 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Pomeri mu sito od pumpe za ulje prema zadnjem delu kartera.... Apsolutno NEmoguce uraditi, ne moze.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2410 Napisano Februar 7, 2013 Andragog, 4982 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Nikada nisam skidao karter i ne bih voleo da to ikada radim na SVu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 8, 2013 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Nikada nisam skidao karter i ne bih voleo da to ikada radim na SVu I nema klasican karter sa poklopcom, vec moras agregat da razdojis na pola, a pumpa je fiksna u bloku, i usis je namesten u bloku samim deklovima tako da nema price o pomeranju usisa pumpe... nazalost! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 8, 2013 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Bobane skidaj foliju da vidimo kako izgleda italijanska kopija SV-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Februar 12, 2013 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Nisam jos stigao da ga otpakujem! Svaka cast, cestitamo daj malo slika tog lepotana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 12, 2013 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.ebay.de/itm/AUSPUFFANLAGE-TAKKONI-EDELSTAHL-SUZUKI-SV-650-S-BJ-03-10-/181078419783?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item2a291d6947#ht_3356wt_1159 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Februar 12, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Kupuješ dimnjak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 13, 2013 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan možda da mu ojača ležaj radilice prednjeg klipa Imas ga i ti, a crkavao je i onim primercima koji tocak nisu nikada videli... tako da NE prizivaj!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Februar 13, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan možda da mu ojača ležaj radilice prednjeg klipa Imas ga i ti, a crkavao je i onim primercima koji tocak nisu nikada videli... tako da NE prizivaj!!! sad mi đavo ne da mira , ima da sanjam da mi crkava ležaj, džaba što ne znam na točak.., nego kako se javlja da je pri kraju, ili je najgora moguće varijanta, crkne iznenada? pominju vožnju na zadnjem cilindru kad uđe voda pored prednje svećice pa od toga trpi ležaj? nemoguće da je pedantni japanac loše sračunao podmazivanje prednje velike pesnice. ili možda jeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2410 Napisano Februar 13, 2013 Andragog, 4982 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan KUPI LEZAJ I STAVI GA ISPOD SEDISTA AKO TI CRKNE DA GA USPUT PROMENIS, :lol: Ne moze ni teoretski da udje voda pored svecice zato sto je stegnuta.....moze da ne radi cilinder zbog vode.... ali tada nije opterecen lezaj.... Pozzzz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 13, 2013 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Kupuješ dimnjak? Ma jok,naleteo na netu,na ovom lepo ima mesto za lamda sondu, da ne visi onako bezveze kad se promeni cunak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 18, 2013 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam rezevne lezajeve, zelene spakovane u kutiji.... cim se cuju prvi simptomi pravac garaza i TRAS ugradnja!!! Ako potraje onda je KASNOOOOOOO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Februar 18, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan braco ajde misljenje http://www.polovniautomobili.com/oglas2996917/suzuki_sv_650/ <- ovaj mi nov... mlogo http://www.polovniautomobili.com/oglas2229296/suzuki_sv_650_sa/ <--- cini mi se da je bio model S nesto mi cudno sto je na motoru napred crn poklopac ne znam kako da ga nazovem dok kod drugih je isti kao motor, far i sat se vidi da nisu fabricki pa pretpostavka da havarisan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2410 Napisano Februar 19, 2013 Andragog, 4982 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene je crni poklopac na prednjem cilindru..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2410 Napisano Februar 19, 2013 Andragog, 4982 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj plavij 2007 je imao tezu havariju vudi se da su mu vile krive.Mada za te pare to godiste nema.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Februar 19, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan nema imam sliku motora spreda poslao mi lik na mail tamo mi deluju pravo o.O evo slika spreda. Predpostavljam da je imao zescu havariju pa vidim da on odpada ovaj sivi nije los a i cena mu je solidna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...