zeljko sv 4 Napisano Jun 25, 2012 U prolazu, 42 postova Lokacija: Bač Motocikl: suzuki sv650s Prijavi odgovor kao problematičan markane ne volanom,vec kormanom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Jun 25, 2012 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan markane ne volanom,vec kormanom Znam ali me ta rec uzasava,podseca me na kormilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Jun 29, 2012 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, evo i mene (nas). Da osvezim temu,jedna fotka sa novim volanom. @ MaRko druze koji volan, korman, guvernal ili kako vec si stavio ? I ja se razmisljam da nabacim nesto malo vislje i sire. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Jun 29, 2012 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, evo i mene (nas). Da osvezim temu,jedna fotka sa novim volanom. @ MaRko druze koji volan, korman, guvernal ili kako vec si stavio ? I ja se razmisljam da nabacim nesto malo vislje i sire. lsl-ov AL volan,50e kod gagija u balosavi,imas i u louisu za istu kintu. Videces sutra ako ides na kosovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Jun 30, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan danas se vraćao iz Soko Banje, i negde kod Bovana mi crče kilometar sat. malo radi više ne radi,od S.Banje do BG negde po novom ispada oko 60 i neki kilometar. kada sam montirao gume pre dve nedelje video sam da je otišao onaj krstasti "pinjol", radio sa jednim krakom i kanda je i on otišao u pm. jel to mora novo ili je neko uspeo da napravi? ako je neko napravio računam da mogu i ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Jun 30, 2012 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Koji sat imas digitalni ili analogni, ili bolje receno koje je godiste SV ? Od 2003 treba da su svi digitalni. Pre kupovine SV-a malo sam preturao po stranim forumima da se malo informisem, jedna od glavnih boljki (decija bolest) kod SV-ova je upravo taj digitalni kilometar sat. To je bolest kod svih modela koji su izasli od 2003 god, rade jedno vreme i onda pocne da ludi "cas radi - cas neradi". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Jun 30, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan nije digitalni, analogni. e sad, šta pokreće kazaljku nisam baš siguran. motor je 2002go godište. siguran sam da ima električni senzor, ne znam na kom principu radi, al sam siguran da se polomio i onaj jedan zubac od ukupno četiri što ulazi u točak. sad sam nešto gledo i deluje da kao da može da se napravi i nekako nalepi na mesto onih polomljenih. tražim još. edit: nešto mi se čini da je bila tema o senzoru brzinomera, baš za sv-a, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Jun 30, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se prikljucim SV porodici, pre 2 dana uzeo S verziju, '02 ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Jul 1, 2012 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se prikljucim SV porodici, pre 2 dana uzeo S verziju, '02 ... Cestitam ti na prinovi, odlican izbor SV epidemija se polako siri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Jul 1, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošlica za naša dva nova drugara po motoru! Da ih kobile lepo služe i da se što više voze. A to što se SV epidemija širi nije ništa čudno. Mene je čudlio što nije još ranije počela ali nikad nije kasno. Sve je više razboritih i pametnih ljudi. Još jednom živeli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Jul 1, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, bolje vas na putu snasli ... pa da ako se okupimo ove sezone u sto vecem broju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Jul 2, 2012 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam vec dosadan,stalno ponavljamto okupljanje ali niko me ne jebe 2% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Jul 2, 2012 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uvek za okupljanje, samo treba ranije da se najavi ili predloze 2 datuma pa da vidimo kad moze vise ljudi da dodje. Radim svaki drugi dan po ceo dan i ako se pogodi okupljanje na radan dan nema sanse da dodjem. Inace imam jednog drugara iz jagodine koji takodje im a SV-a 2000 ili 2001 god. koji ce mozda doci samnom na druzenje. Sledeci vikend krecemo zajedno sa boljim polovinama na Ostrog, planirali smo ako nas vreme posluzi da skoknemo i do mora cisto da se malo umocimo. Kad se vratimo bice tema i slike o tome kako smo prosli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Jul 2, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde onda lepo kad se svi vratimo sa mora i budemo "tu" predlozite datume i mesto i moze... Mislim da bi bilo super da odemo u aqua park Petroland, fino bi se druzili i mogli bi ceo dan uz kupanje da razmenjujemo iskustva,a ako ne budete vodili zene, mozemo i osim tudjih motora da bacimo oko na tudje zene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Jul 3, 2012 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan ma idemo gde su krivine,moj sve ne zna da ide pravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Jul 4, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ma idemo gde su krivine,moj sve ne zna da ide pravo i moj voli krivine, samo ne smem da ga poteram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Jul 5, 2012 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi koji pritisak imate u gumama kad se vozite sami a koji kad imate suvozaca ? Krecem uskoro sa boljom polovinom na put pa me zanima na koliko da duvam gume ? Oboje smo po 60-70 kg i imamo malo prtljaga kao sto su kapa kofer, tank torba i jos ponesto. Koji pritisak predlazete za gume michellin pilot road ? Po knjizi koju sam dobio uz motor ide u prednju 2,25 i zadnju 2,5 bara, po stranim forumima citam da ljudi kada su natovareni duvaju prednju i na 2,5 a zadnju i do 2,9 bara. Takodje me zanima na kojim "zubu" (stepenu) su vam armotizeri kada putujete natovareni (partner, oprema, itd.....) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korvin 42 Napisano Jul 5, 2012 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX 750 F, '00. Prijavi odgovor kao problematičan @ Dr@g@n - ja sam do sada uvek pumpao prednju na 2,2 a zadnju 2,5. A sto se tice drugih pitanja i mene interesuju odgovori... pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pushthetempo 6 Napisano Jul 5, 2012 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan Napred 2.2 Nazad 2.5 i sa suvozacicom! Drugar naduvao na skoro 3bara,vozio se sa devojkom,uglavnom autoputem i guma bila skoro kockasta posle 350km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Jul 5, 2012 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Dr@g@n Ako ides natovaren na put stavi zadnji amortizer na najjace. Gume pumpaj 2.2 i 2.5 kao sto su i svi ostali rekli. Veceras vozim motor kod Sebe da mi uradi crashbar i nosac zadnjeg i bocnih kofera, pa cu da nakacim slike sledece nedelje. Posle jos da uradim sediste, svidja mi se nesto slicno ovome na slici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko sv 4 Napisano Jul 5, 2012 U prolazu, 42 postova Lokacija: Bač Motocikl: suzuki sv650s Prijavi odgovor kao problematičan ja na mom motoru prednju duvam 2,0 bara , zadnju 2,2bara,jednom sam naduvao prednju 2,2 ,a zadnju 2,5 i dobro sto nisam popasao asfalt,meni bolje se ponasa na manjem pritisku i bolje mi koci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Jul 5, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Kada nisam natovaren takodje duvam na 2.0 i 2.2 bara jer posle toga mi gume postaju plasticne... a i vreme im je za penziju, mislim da cu michellin pilot road da nakacim na motorce pa ce moci vise vazduha da srknu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Jul 5, 2012 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Pilot road 2 sam duvao na 2.2 i 2.5 kao sto pise, sad vozim pilot road 3 i duvam na 2.5 i 2.8, sta znam nekako mi je stabilniji,pojma nemam. Sto se amortizera tice,ja sma probao na kratko sa jednim brojem vise,tj za stepen tvrdji i smetalo mi je,za moje potrebe pretvrdo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Jul 10, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan koja originalna sijalica ide kod SV650N, 2002go godište. imam mono ksenon za oboreno, i problem je kad mi treba veliko svetlo. (ona mala sijalica što glumi veliko svetlo, em što škilji žuto, em što zaklanja balon xenona i tada ne osvetljava ništa bolje od migavca). stavio bih originalnu sijalicu da vidim kako to radi, pa kasnije bi-xenon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Jul 10, 2012 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene (2008 god.) je H4 kao i na kolima. Mislim da far nisu menjali, tako da je H4 najverovatnije i na starijim modelima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...