KRX 82 48 Napisano Novembar 24, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Suzuki Gsf 600s 2000 godiste u ektra stanju! Motor je kao na slici i ja sam vlasnik! Vredi pogledati i probati! Moze zamena za jeftiniji motor ali samo motori u ektra stanju! Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha Tattoo 111 Napisano Novembar 25, 2010 U prolazu, 11 postova Lokacija: Vozdovac Motocikl: Suzuki Bandit 600 s ,Yamaha r6 Prijavi odgovor kao problematičan Cena? Ako nije tajna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Novembar 25, 2010 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Cena ti je sasvim OK-pristupacna, a ni kilometraza nije velika.Nudim svoj motor sa slike, a posto je jeftiniji doplacujem do... Evra. A i kilometraza mi je...isto... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Novembar 25, 2010 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KRX 82 48 Napisano Novembar 26, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se za cenu i kilometrazu! Kilometraza je 51000 a cena je 2950e nije fiksna i moze zamena! Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KRX 82 48 Napisano Novembar 30, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedna slicica! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KRX 82 48 Napisano Decembar 7, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Obnova oglasa od zaborava! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KRX 82 48 Napisano Decembar 20, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Mala obnova oglasa! Cena nije fiksna i moze zamena! Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyde 5 Napisano Decembar 25, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda CBR600F4 Prijavi odgovor kao problematičan Gde se nalazi motor? To jest is kog si grada? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KRX 82 48 Napisano Januar 5, 2011 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Motor se nalazi u Pancevu i ja sam vlasnik! Idemo neka lepa zamena! Pozdrav za sve i Srecna nam Nova Godina,da smo svi zivi i zdravi i jos puno dobrih i lepih kilometara! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex. 33 Napisano Januar 5, 2011 U prolazu, 37 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas832012/honda_cbr_600f/ +???eur? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KRX 82 48 Napisano Januar 11, 2011 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KRX 82 48 Napisano Januar 18, 2011 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Mogla bi neka zamena za Hondu Vfr-a,Transalpa od 91-96 i Cbr-a! Pozdrav za sve! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KRX 82 48 Napisano Januar 28, 2011 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Odustao od glupe zamisao za prodajom moje suzane! Veliki pozdrav za sve! Registrujem,stavljam nove gume i voznja sa uzivanjem! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...