Boa 0 Napisano Novembar 24, 2010 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cuje mi se lezaj na zadnjem tocku ( uji na 80 km/h, a preko te brzine prestaje... Potreban mi je savet koji lezajevi idu, koje marke da kupim lezajeve, idt... itb... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Novembar 24, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan probaj sa opcijom pretraga, bila je tema sa linko na kome pišu dimenzije ležajeva u točkovima za dosta motora. ivan82 je postavio temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 24, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Cuje mi se lezaj na zadnjem tocku ( uji na 80 km/h, a preko te brzine prestaje... Potreban mi je savet koji lezajevi idu, koje marke da kupim lezajeve, idt... itb... pa prvo skini lezajeve za svaki slucaj,to ti je bar prosto,lako ces posle naci lezajeve,ima ih u vise kvaliteta,mada sto se tocka tice,ja bih samo japanske lezajeve narucivao,ali ima i drugih kvalitetnih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boa 0 Napisano Novembar 24, 2010 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan probaj sa opcijom pretraga, bila je tema sa linko na kome pišu dimenzije ležajeva u točkovima za dosta motora. ivan82 je postavio temu. Probao... Nazalost, nisam nasao nista korisno... Hvala na savetu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boa 0 Napisano Novembar 24, 2010 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cuje mi se lezaj na zadnjem tocku ( uji na 80 km/h, a preko te brzine prestaje... Potreban mi je savet koji lezajevi idu, koje marke da kupim lezajeve, idt... itb... pa prvo skini lezajeve za svaki slucaj,to ti je bar prosto,lako ces posle naci lezajeve,ima ih u vise kvaliteta,mada sto se tocka tice,ja bih samo japanske lezajeve narucivao,ali ima i drugih kvalitetnih. Mislim da cu tako i odraditi..... Hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...