dejan93 2 Napisano Novembar 23, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan e ovako sedim i razmisljam i kazem sebi da necu da prodajem moju cagivu a ako se nadje neka lepa masina za menjanje menjacu je ovako ne sredjivam je za mene...e ovako hocu malo da sredim kvacilo..znaci gde mogu da kupim lamele,opruge posto mi je korpa odlicna to mi netreba?? sad dali sme osovina kvacila da ima luft napred nazad i koliko posto sam skinuo moje kvacilo i ima lufta??kako ustelovati kvacilo ima 6 opruga koje stezu srafovi pa koliko treba da se stegnu ti srafovi jer u prvu malo teze odvoji i u drugu ove ostale brzine super??jbg mozda je sve ovo smesno sto pitam jer mi je prvi put da rastavim takvu masinu pa svi koji se razumu u motore nek odgovaraju jer hocu da naucim..hvala svima koji odgovaraju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Novembar 23, 2010 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan e ovako sedim i razmisljam i kazem sebi da necu da prodajem moju cagivu a ako se nadje neka lepa masina za menjanje menjacu je ovako ne sredjivam je za mene...e ovako hocu malo da sredim kvacilo..znaci gde mogu da kupim lamele,opruge posto mi je korpa odlicna to mi netreba?? sad dali sme osovina kvacila da ima luft napred nazad i koliko posto sam skinuo moje kvacilo i ima lufta??kako ustelovati kvacilo ima 6 opruga koje stezu srafovi pa koliko treba da se stegnu ti srafovi jer u prvu malo teze odvoji i u drugu ove ostale brzine super??jbg mozda je sve ovo smesno sto pitam jer mi je prvi put da rastavim takvu masinu pa svi koji se razumu u motore nek odgovaraju jer hocu da naucim..hvala svima koji odgovaraju.. Ajd mozda ti ovo pomogne http://www.luboeinski.de/cagivaonline.de_2003/wiki-cagivaforum.de/122.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan93 2 Napisano Novembar 23, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan e to mi je trebalo hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Novembar 28, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan ako ti treba sve komplet od kvacila za freciju javi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Jul 9, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da nece smetati kolegi sa foruma da pitam, da ne bih otvarao novu temu,a radi se o istom motoru,i slicnom problemu ja mislim, moze li mi neko reci zast kad dam gas na mojoj cagivi i naglo pustim kvacilo,motor nece da zaslajfuje ili da se malo podigne na zadnji(kao kod svakog drugog) nego cuje mi se neki zvuk kao "TUUUUK" i krene normalno,imam osecaj kao da proslafjuje neki zupcanik ili tako nesto....zna li neko sta moze to da bude ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...