Jump to content

Moto Zajednica

kvacilo cagiva freccia

Recommended Posts

• U prolazu, 26 postova

e ovako sedim i razmisljam i kazem sebi da necu da prodajem moju cagivu a ako se nadje neka lepa masina za menjanje menjacu je ovako ne sredjivam je za mene...e ovako hocu malo da sredim kvacilo..znaci gde mogu da kupim lamele,opruge posto mi je korpa odlicna to mi netreba??

sad dali sme osovina kvacila da ima luft napred nazad i koliko posto sam skinuo moje kvacilo i ima lufta??kako ustelovati kvacilo ima 6 opruga koje stezu srafovi pa koliko treba da se stegnu ti srafovi jer u prvu malo teze odvoji i u drugu ove ostale brzine super??jbg mozda je sve ovo smesno sto pitam jer mi je prvi put da rastavim takvu masinu pa svi koji se razumu u motore nek odgovaraju jer hocu da naucim..hvala svima koji odgovaraju..

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Team Green, 272 postova
  • Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM

e ovako sedim i razmisljam i kazem sebi da necu da prodajem moju cagivu a ako se nadje neka lepa masina za menjanje menjacu je ovako ne sredjivam je za mene...e ovako hocu malo da sredim kvacilo..znaci gde mogu da kupim lamele,opruge posto mi je korpa odlicna to mi netreba??

sad dali sme osovina kvacila da ima luft napred nazad i koliko posto sam skinuo moje kvacilo i ima lufta??kako ustelovati kvacilo ima 6 opruga koje stezu srafovi pa koliko treba da se stegnu ti srafovi jer u prvu malo teze odvoji i u drugu ove ostale brzine super??jbg mozda je sve ovo smesno sto pitam jer mi je prvi put da rastavim takvu masinu pa svi koji se razumu u motore nek odgovaraju jer hocu da naucim..hvala svima koji odgovaraju..

Ajd mozda ti ovo pomogne

http://www.luboeinski.de/cagivaonline.de_2003/wiki-cagivaforum.de/122.htm

• U prolazu, 53 postova
  • Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL

nadam se da nece smetati kolegi sa foruma da pitam, da ne bih otvarao novu temu,a radi se o istom motoru,i slicnom problemu ja mislim, moze li mi neko reci zast kad dam gas na mojoj cagivi i naglo pustim kvacilo,motor nece da zaslajfuje ili da se malo podigne na zadnji(kao kod svakog drugog) nego cuje mi se neki zvuk kao "TUUUUK" i krene normalno,imam osecaj kao da proslafjuje neki zupcanik ili tako nesto....zna li neko sta moze to da bude ?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja