PAUNROSSI 1 Napisano Mart 14, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Mladenovac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan PRAVI FRAJERI NE GLEDAJU VREMENSKU PROGNOZU ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Mart 14, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan ja mu valjda dodjem zensko :shock: a ne frajer... al dobro i ne gledam bash toliko prognozu ... zato mi je i crkao akumulator kad vozim po zimi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUNROSSI 1 Napisano Mart 14, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Mladenovac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan ja mu valjda dodjem zensko :shock: a ne frajer... al dobro i ne gledam bash toliko prognozu ... zato mi je i crkao akumulator kad vozim po zimi Ne bi stvarno znao kako rec frajer da predstavim u zenskom obliku. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolly 0 Napisano Mart 14, 2006 U prolazu, 11 postova Lokacija: Sydney Australia Prijavi odgovor kao problematičan PAUNROSSI Poslao: Tue Mar 14, 2006 3:51 pm Naslov: -------------------------------------------------------------------------------- PRAVI FRAJERI NE GLEDAJU VREMENSKU PROGNOZU ! :twisted: :twisted: :twisted: Sta ne naletite malo do mene super je vrijeme!? \:D/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Mart 14, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ma jaka stvar sto ce da bude bljuzga, vazno je da ne bude hladno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Mart 15, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan :antiwar: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...