JoKe1311 3 Napisano Novembar 23, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: Split Dalmacija Prijavi odgovor kao problematičan volim škljocanje pogotovo ako je Canon pa tako škljocam ima 20 godina ...kad se poveže sa motorom i filmom onda je to lipa stvar ... Sunce nas uvik istira vanka pa je tako i prošle subote MEC ekipa (doduše fali nam ch4 on gušta na moru ) Hrvoje i Ana stavila par fotoaparata,kamera i zaputili se put Makarske ... a risbo,White Angel i ja smo samo guštali ...nema se tu puno šta reč more sunce,i makinje ispod nas... ... sreli smo reisere ...aliiii vrlo kratko su u kadru ... pogledajte MEC TIM 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Koliko dugo vama traje sezona? Ako je i prekidate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Novembar 23, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo. Baš lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoKe1311 3 Napisano Novembar 23, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: Split Dalmacija Prijavi odgovor kao problematičan Koliko dugo vama traje sezona? Ako je i prekidate neprekidamo sezonu uglavnom ...30 godina vozim motor i nikad ga nisam "spremio za zimu" ..nevozim samo kad je kiša (a sva sriča to je u nas rijetko) ako baš nemoram a i temperature su relativno ugodne zimi ,ajmo reč da se objektivno nevozim kroz 1. mjesec sve ostalo je vozi Miško evo i ovaj snimak je od prije 10-tak dana temperature su bile oko 20 Lepo. Baš lepo. HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Novembar 23, 2010 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Joke! Lep video! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoKe1311 3 Napisano Novembar 23, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: Split Dalmacija Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Joke! Lep video! ..ohoo pozdrav doktore pa i ti si tu ... HVALA ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan A vidim da pored lepog vremena i putevi zasluzuju pohvalu. Mogao bi nesto i o tome da nam napises? Mene licno zanimaju i ogranicenja, policija.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoKe1311 3 Napisano Novembar 23, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: Split Dalmacija Prijavi odgovor kao problematičan A vidim da pored lepog vremena i putevi zasluzuju pohvalu. Mogao bi nesto i o tome da nam napises? Mene licno zanimaju i ogranicenja, policija.... ..pa ovako to je cesta Split Makarska (55km) ali su snimke Omiš -Makarska(25km).Po meni jedan od najljepših zavojitih cesta na Jadranu.Za sunčana dana tu bude preko 200 motora u prolazu jer je stvarno gušt vozit. Osim ovog dijela koji se vidi na snimkama gotovo cijeli potez Zadar-Dubrovnik (370km) je fantastičan za vožnju motora. Ograničenja na snimkama su u prosjeku 70-80 stvarno neznam točno . Mi vozimo malo brže .Ovdje bi svakako napomenio budi jaaaako oprezan jer ima dosta ljudi koji izlaze iz kuća a to je doslovno na metar od ceste i zna biti piz... ipak je ovo magistrala. Relacija Zadar Rijeka (220 km)isto je odličan za vožnuu (novi asvalt) to sam i preporučio jednom bajkeru iz BG (Čeh Nikola) kojeg sam prošle godine smjestio u Splitu kad je išao na Grobnik.Htio je autoputem ali šteta je to ne odvozit magistralom kad je sunce.Posluša me i bio zadovoljan. Ako ima bure onda je jako zaj... pogotovo oko Senja relacija Zadar-Rijeka pa bi preporučio autoput iako i na njemu treba paziti. Što se policije tiče u HR gotovo da i nezaustavljau ako ne divljaš i imaš kacige.Ako imaš svu opremu na sebi neznam da je ikoga zaustavilo ,pogotovo kad vide da je čovik putnik. Na autoputu imamo CBR 1000 bez limitatora i neku divlju bemburu od 400 KS znači ni na autoputu nema zaj... ako vas neuvate čekaju vas na naplatnim kučicama,ali do 155km/h nitko vas neče ni pogledat eventualno može ti doći paralelno s tobom i samo ti pokaže da malo usporiš i to je to. Nadam se da sam ti barem malo dočara kako to izgleda u HR ako imaš pitanja samo pitaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Novembar 23, 2010 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ! Odlican video ! I molim te budi slobodan da nama kontinetalcima prosledis bilo kakav materijal tokom sledecih meseci ako se budete vozili i belezili. Naravno " mrzecemo " te zbog istog ali eto ucini nam . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoKe1311 3 Napisano Novembar 23, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: Split Dalmacija Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ! Odlican video ! I molim te budi slobodan da nama kontinetalcima prosledis bilo kakav materijal tokom sledecih meseci ako se budete vozili i belezili. Naravno " mrzecemo " te zbog istog ali eto ucini nam . ..sa zadovoljstvom ..a "mržnja" ..na to smo navikli ..a viruj mi da bi i ja da gledam nekoga ko se zaj..po suncu dok "negdje" pada snig i temperature su ispod nule.... al JBGA nepiše đabe na mom motoru Dalmacija land of magic ... i je tako ..bilo mi interesantno kad mi je taj natpis taxista u Beogradu pročita ...samo pogled i na kraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bagzi_obr 184 Napisano Novembar 24, 2010 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Lepo! Hvala na korisnim informacijama, imam u planu iduce godine jadransku magistralu pa nije lose znati detalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Novembar 24, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Takodje neki planovi za sledecu sezonu... Nadam se vidjanju. Super video, pozdrav za equipe de Dalmatia! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoKe1311 3 Napisano Novembar 24, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: Split Dalmacija Prijavi odgovor kao problematičan Takodje neki planovi za sledecu sezonu... Nadam se vidjanju. Super video, pozdrav za equipe de Dalmatia! pozdrav imenjače THX ... broj mobitela imaš ostalo znaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5194 Napisano Novembar 30, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6054 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast !!! Jadran, lepa cesta, dobri motori...Kad tu dodaš i umeće za video i fotografiju - nema greške ! A Jadran je uvek u planovima...Prošle godine sam dospeo da Senja, ove godine Dubrovnik izmakao za dlaku... Biće valjda dogodine... Pozdrav za ekipu iz Dalmacije !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...