GUS 261 Napisano Novembar 23, 2010 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. evo sta se dobije kad spojis mitas e08 gume i afriku od cetvrt tone. Srecom nas voljeni kolega gigo ( svestenik ) je prosao samo sa dvije rupe na jakni prilikom pada na asfalt pri brzini od 80-90 na sat. Potresne slike ranjenog kontinenta pripadaju jednoj nekad prelijepoj africi rd03. Srecom, odluci covjek da je vaskrsne, pa jel svestenik ili ne. Namjera ovog posta nije da blati mitas gume nego da skrene paznju na oprez pri mokroj voznji jer ipak drzim da se to moglo i desiti i sa drugim gumama.Na kraju krajeva stavih nedavno par ganc novih Mitasa e08 takodje na Afriku............i to SVOJU :zbunjen: (Powered by Nikon P50) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljkodj 0 Napisano Novembar 25, 2010 U prolazu, 12 postova Motocikl: Africa twin 650 & Suzuki ts 125r Prijavi odgovor kao problematičan Kupi miselin anake brate moj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 25, 2010 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da te Laljko cuje da pljujes Mitas Ja sam se zbog istih prosuo po sred Brankovog mosta i odma ih zamenio Continetalkama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Januar 30, 2012 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan jbt imali neko da se nije prosuo sa ovim gumama pošto sam i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Januar 30, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dobro da sam pročitao ovo, jer moje anakee II su pri kraju i baš sam basio pik na Mitas . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Januar 30, 2012 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro da sam pročitao ovo, jer moje anakee II su pri kraju i baš sam basio pik na Mitas . Druže pogledaj ove haidenau k60 scout svi ih hvale a izadju obe oko 150 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Februar 3, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan J...o si kevu ovim vilama . Kako si to sredio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Mart 4, 2012 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Michelin t 63 ili K60 HajdeSAd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Mart 5, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzeo hajde sad K-76. Namontirao sam ih i prešao jedva 10km. tako da ne mogu da ti pričem o performansama ali činimi se da je super. I šara mi se više sviđa nego K-60scout. Naravno ovo je lično mišljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Mart 20, 2012 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzeo hajde sad K-76. Namontirao sam ih i prešao jedva 10km. tako da ne mogu da ti pričem o performansama ali činimi se da je super. I šara mi se više sviđa nego K-60scout. Naravno ovo je lično mišljenje J...o si kevu ovim vilama . Kako si to sredio? Davno ovo bi . Africa ziva, zdrava, sa novim Kontinentalkama na sebi (kako i prilici jednom kontinentu ). Kupio sam iz italije nove vile, nisam se zamarao sa popravkom starih, ipak se moja glava vozi na njima. Dobijam utisak da je Mitas pravljen za lakse motore, da im tezina kontinenta nikako ne odgovara. Mitas E08 na KLE 500 radi duplo bolji posao nego na Africi, cak i na mokrom. Ipak, Mitas nece na moj motor vise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...