Jump to content

Moto Zajednica

cagiva freccia 125 1200e

Recommended Posts

• U prolazu, 26 postova

farbana je pre mesec dana,sad radim na masini nov klip i hilzna sa tim je 1200eura u zameni,za kes 1000eura msm da je realna cena jer na motor nece biti da se stavi dinar...menjao bi za yamahu fzr600,xt,hondu xl nebitno godiste normalno da je u dobrom stanju...ja sam vlasnik,motor je 1989god prva registracija 1997god..18,5kw,215kila jako udobna i brza za tu kilazu jer msm da je najteza 125-tica..33000je presla...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 53 postova
  • Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL

farbana je pre mesec dana,sad radim na masini nov klip i hilzna sa tim je 1200eura u zameni,za kes 1000eura msm da je realna cena jer na motor nece biti da se stavi dinar...menjao bi za yamahu fzr600,xt,hondu xl nebitno godiste normalno da je u dobrom stanju...ja sam vlasnik,motor je 1989god prva registracija 1997god..18,5kw,215kila jako udobna i brza za tu kilazu jer msm da je najteza 125-tica..33000je presla...

215kg ??? Druze mislim da gresis...taj motor je tezak 140kg dry weight (bez goriva)....veruj mi imam isti...a i pogledaj svud po netu karakteristike...

• Zainteresovan, 857 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER

Druže moj bandit ima 220kg prazan a jedna 125ica koja ima mnogo lakši agregat sa jednim cilindrom da bude iste težine pa šanse nema..

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja