Draguljce 9 Napisano Novembar 22, 2010 U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kurir-info.rs/crna-hronika/zakucali-se-motorom-u-kola-60352.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Novembar 22, 2010 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Slična situacija kao što sam ja imao. Po oštećenjima se vidi da brzina nije bila veća od 50 na sat pri udarcu. Da li je on kočio pre toga se nigde ne vidi. Jer ja nisam lepo stigao da prikočim pri toj brzini i šteta je bila slična, možda čak kod mene manja. Nadam se da će svi biti ok i da će izvući pouku iz toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Novembar 22, 2010 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da ce se to dete brzo oporaviti! inace tako je to kod nas, koga god da je iselio kop odma je kupio neki besan motor i besne kroz grad da ih vide... cast izuzetcima!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Novembar 22, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan jak je to motocikl za usijanu glavu od 20 godina.......nadam se da ce biti dobro i nastaviti da vozi motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Novembar 22, 2010 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Sad dal ce on da izvuce pouku i dal ce da nastavi da vozi motore, mislim da je manje bitno. Najvaznije je da se devojcica koju je vozio izvuce bez trajnih posledica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Novembar 22, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Kolko vidim nosila je kacigu, e sad dal joj je spala pre udarca o beton ili pri udarcu o beton....videcemo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Povređenima brz oporavak, a novinarima prst. Zakucali se u auto, a ne napišu auto presekao putanju motociklisti. Muka mi je više od toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Novembar 23, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno da li je moguce da ni jedan novinar nikada nije seo na motor?? Nadam se da ce im svima biti bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chronomaniac 51 Napisano Novembar 23, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CBF600s Prijavi odgovor kao problematičan Spala kaciga...kako spala? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Novembar 23, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije bila vezana,pa spala sa glave pri padu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Novembar 23, 2010 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se FG15 otkopčala i spala posle prvog udarca od beton. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Novembar 23, 2010 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan jak je to motocikl za usijanu glavu od 20 godina.......nadam se da ce biti dobro i nastaviti da vozi motore Dečko nije vozio brzo što možeš videti po slici. Budala ga je isekla, čemu to usijana glava? A novinari sastavljaju tekstove tako da uvek motociklista ispadne retard a vozač automobila uzoran građanin koji preko pune linije pravi polukružno. gg 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Novembar 23, 2010 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, sranje je što su naši noviniri u stvari i sudski veštaci koji imaju ugrađen radar i duvaljku pa na licu mesta mogu napraviti pouzdanu reportažu pre nego li da stigne policija.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14715 Napisano Novembar 23, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve bi ja te novinare.... pogotovo onu crnku sto vodi jutarnji program na rts-u ;D ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 439 Napisano Novembar 23, 2010 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da ce se to dete brzo oporaviti! inace tako je to kod nas, koga god da je iselio kop odma je kupio neki besan motor i besne kroz grad da ih vide... cast izuzetcima!!! Pet puta sam pročitao i nikako da razumem izraz (boldovano) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14715 Napisano Novembar 23, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Povrsinski kop rudnika se siri pa isplacuju ljudima lepe svote novca za kuce, njive..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 439 Napisano Novembar 23, 2010 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Sada razumem, hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 23, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan da..bili prisutni videli,,, zanimljivo je da odmah ocrne motor a ne vozaca auta,,po defaultu smo uvek mi motoristi krivi....... a nije uvek tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Novembar 23, 2010 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja znam da mnogi bajkeri brani kolege na dva tocka, ali isto tako znam kako mnogi "bajkeri" voze... kad on na motoru ide 150-200, ovaj sa kolima NE MOZE da vidi motoristu u retrovizoru nikako kao ni da motorista registruje migavac na kolima! "vidi se da nije jak udarac" ali se ne vidi trag kocenja, a ne mora ni da znaci da je kocenje ostavilo bilo kakav trag! budite bar malo objektivni! @isidor, druze, RB Kolubara obrce mnogo novca! sve koje kop seli, placa duplo nekada i troduplo vecu cenu od one koja realno jeste! a ljudi koje su selili ili tek treba da sele su sve besniji i besniji, ja sam bas danas bio u vreocima radio i nikad se gore nisam osecao u zivotu! Imaju nesto vise novca od drugih i misle da su pametni i da sve znaju... ponovo kazem, CAST IZUZETCIMA! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Novembar 23, 2010 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Povređenima brz oporavak, a novinarima prst. Zakucali se u auto, a ne napišu auto presekao putanju motociklisti. Muka mi je više od toga. Ne samo to, nego sam izraz "zakucali" koji se provlaci konstantno u kuriru a i sire, posledica zargona a totalno neprimereno koristen. To samo govori nivou obrazovanja i novinara i urednika pomenute medijske kuce. Nisam inace osetljiv na ovakve stvari ali cini mi se da su stvari po tom pitanju daleko odstupaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Novembar 23, 2010 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ja znam da mnogi bajkeri brani kolege na dva tocka, ali isto tako znam kako mnogi "bajkeri" voze... kad on na motoru ide 150-200, ovaj sa kolima NE MOZE da vidi motoristu u retrovizoru nikako kao ni da motorista registruje migavac na kolima! "vidi se da nije jak udarac" ali se ne vidi trag kocenja, a ne mora ni da znaci da je kocenje ostavilo bilo kakav trag! budite bar malo objektivni! Naravno, ima i toga Prvi mogu biti svedok kako pravimo greške. Počevši od sebe koji nisam mogao da procenim šta će vozač automobila da uradi (a to je mnogo bitnije od brzine ili šta već jer ne treba misliti da je ta osoba razumna već prevideti i preduhitriti najgori scenario koji može da se desi), takođe sam video kako u suprotnom smeru kroz tunel na terazijama se voze motori, kako bez svetala po danu voze, bez kaciga, pretiču na punoj u krivini autobus i ako se ne vidi ništa iza krivine, itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Novembar 24, 2010 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam druze bio isklizo vise mojom krivicom nego krivicom traktora koji se nepropisno zaustavio na sred puta i blokirao saobracaj... al retko ko hoce da prizna svoju krivicu... al i dalje ima ljudi koji smatraju da je ono sto sam rekao u predhodna dva posta "bez veze"... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Novembar 24, 2010 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da to neće priznati i shvatiti tek nakon što prođu isto... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...