vitez_koja 30 Napisano Maj 14, 2007 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima CD za testovima za polaganje A kategorije?Bio bih mu zahvalan da mi pozajmi,presnimi ili proda.Mozda ova tema i ne pripada ovde al nisam znao gde da je ubacim pa ako neko ima ideju neka je postavi na pravo mesto. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 172 Napisano Maj 14, 2007 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Kome treba CD, neka mi pošalje adresu na PP i spremi bonžitu kada se budemo videli. Ekipa iz BG može i lièno da doðe. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Maj 14, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Polozih testove, imam 2 cd-a, oba poklanjam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Maj 14, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan ja sa neta skinuo 2 programa a oba za B nijedan nema za A tj nisam nasao a kopija skeniranih testova ima dosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Maj 14, 2007 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Polozih testove' date=' imam 2 cd-a, oba poklanjam [/quote']Kako mozemo da se organizujemo za te testove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Maj 14, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima CD za testovima za polaganje A kategorije?Bio bih mu zahvalan da mi pozajmi' date='presnimi ili proda.Mozda ova tema i ne pripada ovde al nisam znao gde da je ubacim pa ako neko ima ideju neka je postavi na pravo mesto.Pozz[/quote'] imam ja CD posto je moja zena instruktor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 172 Napisano Maj 15, 2007 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Kome god trebaju testovi, neka mi pošalje PP. Vitez Koja meje obradovao sa KUTIJOM BONŽITA (to je kao kada normalnim ljudima neko donese gajbu piva) i ovom prilikom mu se neizmerno zahvaljujem!!! Bila je dovoljna jedna. :wink: najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Maj 15, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan pa ako imate malo brzu vezu postavite negde torent ili na rapidshare ... nemozemo svi do bg tako cesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 172 Napisano Maj 15, 2007 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan pa ako imate malo brzu vezu postavite negde torent ili na rapidshare ... nemozemo svi do bg tako cesto Šaljem ja i na adresu, nije frka. Poslovna pošta... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Maj 15, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan E sorry, nisam video na vreme. Moze na mail, moze postom, moze licno, nista nije problem... Kome treba neka se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Maj 15, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima CD za testovima za polaganje A kategorije?Bio bih mu zahvalan da mi pozajmi' date='presnimi ili proda.Mozda ova tema i ne pripada ovde al nisam znao gde da je ubacim pa ako neko ima ideju neka je postavi na pravo mesto.Pozz[/quote'] Imam ja, Viteže Kojo! Ostaviæu ti sutra u garaži kod onog visokog, suvog majstora što stalno vozi bicikl! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Maj 15, 2007 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Imam extra cd,testove.Sve sa polaganja.Na Banovom brdu sam ili u Makedonskoj.Ako nisi jos uzeo, svrati,dacu ti.064/286-86-38 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Maj 15, 2007 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na ponudi ali danas sam uzeo CD sa testovima tj. nas drug i prijatelj najzli mi je iste narezao na cd.Cim me posluzi sreca pa polozim te testove stavljam ih na raspolaganje svakom kome budu potrebni.POzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrAgisha 4 Napisano Maj 17, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa dobro koliko je to veliko?kad sam polagao bila su dva lista ako se dobro secam.sto ne okacite negde nego da se akam sa cd-ovima i idem levo desno. posaljite mi mailom pa cu zakacim zip na svoj server da moze da skine ko oce. ivan@tanker-group.co.yu Pozdrav i 'fala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Maj 17, 2007 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da pripomognem malo... http://rapidshare.com/files/31760414/autoskola.rar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Maj 17, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novi topic, napisacu ovde: Pre sat vremena smo Laband, Kamikaza i ja polozili testoe. Voznja: 5 jun. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Maj 17, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan prijatelj Milutin sa foruma poslao mi je na mail tesove za polaganje a evo ja postavljam link pa da moze da skine ko hoce ! http://rapidshare.com/files/31804718/Drivesch.exe poz nadam se da jos ima onih kome treba ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 3 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ajte ljudi posto na rapidu nema vise testova okacite again ili ako mozete sibnite na mmilicevic06 [AT] gmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Kome trebaju testovi neka mi se javi da se dogovorimo oko preuzimanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...