PapaStalin 113 Napisano Decembar 7, 2010 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan taj monster ti je prvi motor u životu, kupio si ga u aprilu i uspeo da napraviš 20.000 km sa njim do sad!? gde si sve bio..? ako stvarno nigde nisi pogrešio navodeći brojke, svaka ti čast, i svakako treba da planiraš nove gume, jer teoretski, žice samo što nisu krenule da iskaču. imao sam pre stroma i nakeda od 600 ccm, i na njemu sam imao touring gume koje su izdržale oko 20.000 km dobro, ovaj ima felnu, pa se to kao sto kazes za zice ne vidi nista. ali ok u svakom slucaju ste mi skrenuli paznju da je to nesto sto ipak nije tek za sezonu 2012. Nista, ja cu lagano na prolece da pocnem sezonu, pa da gledam da li guma pocinje da popusta u normalnoj, laganoj voznji. kad pocne to da se desava, onda da je zamenim? jel to ok? ili uopste ne treba da se ceka da se nesto oseti? a jbg za kilometre znas i sam kako se lako gomila. obicno je najveci problem kinta za corbu ma valjda ono kad sam prvi put seo na motorce, navalio ko dete na sisu. a lepe ture sam nasao potez niz Dunav. D.Milanovac, Kladovo, Negotin, pa dole prema Nisu. Uff nista lepse. onaj put do Kladova nov, nije jak saobracaj. ma uzivancija. pa onda lep je predeo na zapadu. Loznica, Uzice, Kraljevo. i tako ni ne primetis. Zao mi sto nisam imao vremena da odem dolo do Vlasinskog jezera, cuo sam da je priroda neverovatna. I tako jbg nagomila se... ono sto mene buni je na koju foru sam na kolima uspeo da nabijem 70k za dve godine, a evo ove godine od aprila prakticno da nisam seo u njih .. to je meni misterija... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljance 8 Napisano Decembar 8, 2010 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je logicno da se guma na motoru brze potrosi nego na automobilu. Ima ih dve (umesto 4) i mnogo manju dodirnu povrsinu. Nisam siguran ali nije iskljuceno da im je i nominalno treadwear vece vrednosti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...