Boki P 48 Napisano Novembar 19, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi zdravo svima, drago mi da nas ima sve vise i vise, samo da nas lopovi iz vlade ne sjebu sa visokim harachem! Ove godine sam prvi put seo na svoj mali xt125x i ne silazim vise u zivotu sa motora, samo kad padne sneg i naravno mora da se kupuje neka jacha makinerija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_Kov 93 Napisano Novembar 19, 2010 U prolazu, 38 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Cagiva Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rafter 110 Napisano Novembar 19, 2010 U prolazu, 90 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: Suzuki TS 125 (Suzana) Prijavi odgovor kao problematičan a, pa nisam ja najgori sa moja 4 km iskustva. pozdrav kolezi. moja suzana je takodje (sto i vama zelimo) 125ccm tako da se pridruzujem bilo kojoj avanturi. dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Novembar 20, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan dobrodošao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki P 48 Napisano Novembar 21, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima a i tebi rafter, zivele 125cc hehe! Kako si doneo motor iz svice? Nisi ga valjda dovezao ? Ipak je to mali enduro hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rafter 110 Napisano Novembar 21, 2010 U prolazu, 90 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: Suzuki TS 125 (Suzana) Prijavi odgovor kao problematičan nisam brate. nije bio registrovan a nije ni jedan bus hteo da mi ga poveze jer je gabaritan (takvi smo po celom teletu). na kraju nadjem ekipu iz jagodine koji voz bus iz ciriha. zovu se "favorit" i ljudi mi bez reci kazu da ga ubacim u prikolicu. bili su vise nego ljubazni, tako da ako ih neko zna, nek ih pozdravi od zrenjaninca. ti i ja se, ako Bog da vozimo na prolece. pozdrav buraz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rafter 110 Napisano Novembar 21, 2010 U prolazu, 90 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: Suzuki TS 125 (Suzana) Prijavi odgovor kao problematičan hteo sam da kazem "voze bus" a ne "voz bus", greska u koracima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki P 48 Napisano Novembar 21, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan E a jel to ovaj bike? Ovaj je bas cool i strava je fotka, mozda su sad malo preterali sa dinama, ali sta sad:) Ko zna kakve su ranije bile 125cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rafter 110 Napisano Novembar 22, 2010 U prolazu, 90 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: Suzuki TS 125 (Suzana) Prijavi odgovor kao problematičan narodna poslovica kaze "bolje 125 ccm medju nogama, nego 12,5 cm" xe,xe.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki P 48 Napisano Novembar 24, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan Haha ziva istina! Aj baci neku fotku tvog motora kad stignes, bas me zanima u kakvom je stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rafter 110 Napisano Novembar 24, 2010 U prolazu, 90 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: Suzuki TS 125 (Suzana) Prijavi odgovor kao problematičan evo moje suzane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rafter 110 Napisano Novembar 24, 2010 U prolazu, 90 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: Suzuki TS 125 (Suzana) Prijavi odgovor kao problematičan e jebi ga, prikacio sam sliku ali nece da se pojavi. pojma nemam kako to da izvedem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rafter 110 Napisano Novembar 24, 2010 U prolazu, 90 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: Suzuki TS 125 (Suzana) Prijavi odgovor kao problematičan aha, eto mene na njoj, jedino ne znam kako da smanjim sliku ali, mlad sam, naucicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki P 48 Napisano Novembar 24, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, imao sam i ja takvih problema problema. Taman ovde navezbas. E da motor mnogo ozbiljno izgleda, nikad ne bih rekao da ima 125cc, zanimljive su mu share na sedistu i plastikama. Idem i ja na prolece na "par meseci" preko i ne vracam se bez neke opasne makine. Ovde u najboljem slucaju kreda za husqvarnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...