andariel 5 Napisano Novembar 19, 2010 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia RS125 Prijavi odgovor kao problematičan ako neko prodaje dizne neka se javi na 0646974878 ili private ili neka ostavi telefon ovde u temi pa cu mu se ja javiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Novembar 19, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan za koji je to motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andariel 5 Napisano Novembar 19, 2010 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia RS125 Prijavi odgovor kao problematičan rs 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andariel 5 Napisano Novembar 19, 2010 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia RS125 Prijavi odgovor kao problematičan ili ako neko zna gde mogu da se kupe neka da neki kontakt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 19, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja imam od red roze ili kako se vec zove aprilije,ceo karb,moram kasnije da se popnem na tavan da vidim jel to to,ili ako znas da jeste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andariel 5 Napisano Novembar 19, 2010 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia RS125 Prijavi odgovor kao problematičan neteba mim ceo karb...treba mi ustvari ceo set dizni da bi nastelovao svoj kako treba.. ako si mislio da skines samo dizne da prodas onda ok vidi koja ti je velicina glavne dizne pa javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 19, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan neteba mim ceo karb...treba mi ustvari ceo set dizni da bi nastelovao svoj kako treba.. ako si mislio da skines samo dizne da prodas onda ok vidi koja ti je velicina glavne dizne pa javi neee,,nazalost nebih da ga rasparujem nego zovni ti beru,tu je sa foruma pa naruci dizne,0628240866 u ponedeljak je preko,pa moze to brzo da ti stigne. a ceo karb je oko 50e,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andariel 5 Napisano Novembar 19, 2010 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia RS125 Prijavi odgovor kao problematičan e to mi je trebalo hvala za kontakt... zvacu coveka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Jun 11, 2014 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan I meni trebaju dizne za ovaj karburator. Vidim da je dosta star post, mozda neko ima nove informacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...