basista 20 Napisano Novembar 25, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan E da, kad ste vec u kancelariji da mi kazete i sta je ovo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 25, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan E da, kad ste vec u kancelariji da mi kazete i sta je ovo: bombina,cdi i regler,i automat alnasera, po cenama 7e ,8e do 12.e, uh regler od 12 a ima i nekih jeftinijih i automate imas od 4 do 12... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Novembar 25, 2010 (promenjeno) skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan 1. bobina 2. cdi jedinica 3. regulator napona - regler @ bokilic sekunde su odlucile Promenio Novembar 25, 2010 član Damir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano Novembar 25, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci-necu vas menjati! A sta je ono na prvoj slici i za sta sluzi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 25, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci-necu vas menjati! A sta je ono na prvoj slici i za sta sluzi? ja nemam pojma,,,,,,, lici na nesto za struju :stabre: ispravlja mozda struju, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Novembar 25, 2010 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Ima li taj tvoj quad alarm? daljinsko paljenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano Novembar 25, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan Ima al vise neradi nego sto radi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6046 Napisano Novembar 25, 2010 Svakom po zasluzi, 12430 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Alarmna centrala, crna žica je antena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano Novembar 25, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan A sta bi se desilo kad bi ja nju raskacio tj. nebi ni vracao na motor? Jel bi bilo nekakvih problema za rad motora ili tako nesto slicno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Novembar 25, 2010 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan nista, osim da ces ostati bez alarma i daljinskog paljenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6046 Napisano Novembar 25, 2010 Svakom po zasluzi, 12430 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Možda ne bi mogao da ga upališ ako je povezana blokada motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano Novembar 25, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to mi i netreba kad nije 100% ispravno-jednom upali a dva puta nece! A alarm-ne znam ni kako se aktivira ni dali je ispravan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 25, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nista, osim da ces ostati bez alarma i daljinskog paljenja. dal bi moralo nesto da se raskaci.. ili preveze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Novembar 25, 2010 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Pa jedino kao sto Arakis kaze, da ima blokadu motora, inace ne bi nista smetalo. Ja sam imao jedan slucaj da nisam mogao upaliti jedan skuter, pregledao sve zivo od bobine pa do namotaja dok nisam video da je skinuta jedna zica sa alarma koji je imao blokadu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano Novembar 25, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sta ce mi taj luksuz? Alarm mi ne treba jer motor moze biti na dva mesta: 1.Negde na voznji tj. napolju-ja sam na njemu 2.U garazi-zakljucan Znaci netreba mi, a daljinsko paljenje pogotovo! Ne znam ni sto se ugradjuje-sem da se qrcis(glupost)! ZNACI: ako upali sutra bez te budze-leti napolje tj. s motora! PS. A dali ce puniti bez toga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6046 Napisano Novembar 25, 2010 Svakom po zasluzi, 12430 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Alarm nema veze sa punjenjem akumulatora dok motor radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano Novembar 25, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja vidim-to leti sutra sa motora. Jel treba nekome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano Novembar 25, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano Novembar 30, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan Ok druze-hvala ti na savetu! Nego da te pitam-moze li na ovo nase cudo da se ugradi nozno paljenje, za nedaj Boze? postoje modeli i sa kurblom,videh samo jedan,,, ali ako ti crkne alnaser,ima resenje i za to ,malo je ...ali fercera, nama je stigo jedan na sklapanje sa crknutim alnaserom, njegov rotor ima dva namotaja deblji i ktanji,stator ima samo magnete,ako okrenes kontra stato okrece se naopacke :staa2: to jest kontra,no dobro,ovaj mulac sto mi je vinklovao nije stavio pomocni namotaj na stator vec samo taj deblji, ok, uzeh od 50cc alnaser,i premotao sam ga na 9volti,vergla ko suntav, bolje nego ovi novi, ima i tu resenja za nedajj boze,inace original alnaser mu je oko 60e... a ovaj od 50cc je u rasponu u moto bike,od 19 do 35e,imaju i za 125cc ali mu nije ulaz isti... ah da ovi od 50cc imaju kurblu isto Nego druze,ti meni neodgovori konkretno-jel moze ili nemoze(kurbla)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 30, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ok druze-hvala ti na savetu! Nego da te pitam-moze li na ovo nase cudo da se ugradi nozno paljenje, za nedaj Boze? postoje modeli i sa kurblom,videh samo jedan,,, ali ako ti crkne alnaser,ima resenje i za to ,malo je ...ali fercera, nama je stigo jedan na sklapanje sa crknutim alnaserom, njegov rotor ima dva namotaja deblji i ktanji,stator ima samo magnete,ako okrenes kontra stato okrece se naopacke :staa2: to jest kontra,no dobro,ovaj mulac sto mi je vinklovao nije stavio pomocni namotaj na stator vec samo taj deblji, ok, uzeh od 50cc alnaser,i premotao sam ga na 9volti,vergla ko suntav, bolje nego ovi novi, ima i tu resenja za nedajj boze,inace original alnaser mu je oko 60e... a ovaj od 50cc je u rasponu u moto bike,od 19 do 35e,imaju i za 125cc ali mu nije ulaz isti... ah da ovi od 50cc imaju kurblu isto Nego druze,ti meni neodgovori konkretno-jel moze ili nemoze(kurbla)? pa,videh da moze ako nadjes odgovarajuci dekli i delove iznutra sto idu,ali ce ti smetati nogostup i plastika bocna oko tocka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano Novembar 30, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan Hm, u pravu si-smetace! A gde potraziti ove delove-jel imaju polovni da odgovaraju od nekog drugog motora ili novi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 30, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa,kod uvoznika ako imaju po servisu nesto slicno rastureno. iskreno neznam ni ja gde da ih potrazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Novembar 30, 2010 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem cemu kurbla, kada pale na gurku...ako vec ne moze na anlaser. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 1, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Схватио би одмах чему кутбла, када би ти се угасио мотор, а у некој си каљуги. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano Decembar 1, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan Схватио би одмах чему кутбла, када би ти се угасио мотор, а у некој си каљуги. Bravo matori-vidi se da poznajes fabulu radnje! Bolje spreciti nego..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...