Nidža 160 Napisano Novembar 18, 2010 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Dainese Commando sivo-crna jakna. Gore-tex, Cordura, skidajuća zimska postava, mekani okovratnik...štitnici za laktove i ramena. Slike su sa neta, jakna je u toj kombinaciji boja. Dodatni G2 Air štitnik za leđa, ne treba vam kornjača - http://www.dainese.com/eu_en/motorbike/shield-air-g2.html?cat=41. Dodatni Dainese Zip belt, da ne duva ni malo - http://www.dainese.com/us_en/motorbike/zip-belt.html. Veličina je 54, ili za nekoga 180-190 cm i 90-100kg, zavisi od rasporeda. Jakna je kupljena u januaru, obučena je desetak puta. Imam i etikete i uputstva i sve što je došlo sa njom i kornjačom. Nije pokisla ni jednom, niti je padala. Samo na mekanom dodatnom okovratniku se vidi da je nošena, jer je od svilenkastog materijala na kome brada ostavi sitne "brazdice". Prodajem je jer mi je ipak za broj veća. Cena u Mass - 51.790,oo + G2 Air kornjača 6.360,00 + Zip belt - oko 2.000,00 - oko 60.000,00 Prodajem sve zajedno za 250e, mislim da je to korektno. Nikola, 063/44-55-99. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Septembar 10, 2012 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo aktuelno. Jakna je od onda stajala u ormanu. Cena može niže. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Septembar 11, 2012 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi mozda prodao kornjacu i zip belt? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Septembar 11, 2012 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Kaži cenu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Septembar 11, 2012 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ti si prodavac druze, ne ja. Napravi cenu i javi mi na PM pa da trgujemo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Septembar 12, 2012 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Zip belt i leđni protektor (koji su ionako bili dodatno kupljeni) su prodati. U jakni naravno ostaju svi protektori koji idu sa njom - ramena i laktovi. Jakna je odlična za svako vreme osim toplog letnjeg vremena. Ima termo uložak koji se vadi, kao i mekani okovratnik (koji može da se skida) koji je jako udoban i štiti vrat od vetra potpuno. Gore-tex je implementiran u spoljni materijal (nije u postavi koja se skida) tako da nikakva kiša (ni sneg ) ne pretstavljaju problem. Ko skija, odlično će poslužiti i za to... Cijena 180e! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Septembar 13, 2012 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...