drivesistem 12 Napisano Novembar 15, 2010 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan dobio sam na poklon nov kofer oko30tak litara potpuno nov ima dva kljuca i montaznu platformu,ali posto sam kupio motor koji je vec ima svoj kofer ovaj mi je visak .ako je neko zianteresovan menjao bih ga za jednu novu kacigu za suprugu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Novembar 15, 2010 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Koje marke je kofer i jel ima plocu? I koja je cena za kes? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drivesistem 12 Napisano Novembar 15, 2010 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan no name marka bas nigde nepise nista cena 25e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drivesistem 12 Napisano Novembar 15, 2010 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan zaboravio sam da ti odgovorim da ima plocu a montazu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drivesistem 12 Napisano Novembar 16, 2010 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan moze da se brise prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...