N e g r o 307 Napisano Novembar 12, 2010 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Potrebni farovi i satovi za opisanu masinu. Ko ne zna o cemu se radi evo i linka ka preradi... Link ka temi sa celom preradom za koju mi trebaju far i satovi... Far imam okrugli ali se nikako ne uklapa u koncept nove masine sto ce se verovatno vecina sloziti. Znaci prihvatam sugestije i ideje i ovde ali bolje u temi u kojoj opisujem radove. Takodje su mi potrebni satovi sa sledecim karakteristikama: pinjon imam ali nije neophodno da ga koristim, znaci moze i moderna digitalna varijanta. Potreban je pokazivac nivoa goriva jer imam plovak u novom rezervoaru. Motor ce ostati naked, eventualno cu postaviti neki vizir radi ublazavanja uticaja vetra na vecim brzinama i to je sve. Ali ne stavljam masku napred, tako da far treba da bude jednostavan za montazu (nije problem ni napraviti nosac za njega, samo da nema beskorisne plastike okolo...). Ideje, predlozi, cene, izvolite. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Novembar 14, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam sat od bandita 1200 2005 0641980814 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Novembar 14, 2010 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan imam sat od bandita 1200 2005 0641980814 Pozvacu te ja, nije problem, samo baci sliku da znam o cemu pricamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Novembar 15, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan evo. cena 130e http://cgi.ebay.de/Suzuki-GSF-1200-S-Bandit-Tacho-Cocpit-Instrumente-2005-/270542216080?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item3efd929b90 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 15, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Imam od VFR750F RC36 satove na bužir.. Sa pokazivačem goriva... Sliku imas na netu Cena 100e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Novembar 15, 2010 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan @Gojko: Prijatelju, preglomazno je to cudo za mene, mora manje nesto jer ne pravim oklope... @Havarisan: interesuje me da li idu na senzore na tocku za brzinu i kakav je sa zadnje strane i gde je predvidjeno kacenje, ako hoces moze ovde a mozemo da nastavimo prepisku i preko pp... definitivno interesantno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Novembar 16, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan ide na senzor, pogledaj negde na netu za zadnju stranu. imam i ovakve od yamahe mt03 2007 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Novembar 16, 2010 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan @Havarisan joj sto je ovo lepo nego koliko je to evropskih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Novembar 16, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan 130 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tora 7 Napisano Novembar 17, 2010 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan satovi od kawasakija,imam i cetvrtasti far Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Novembar 17, 2010 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan @Tora: daj detalje, jel na pinjon (lici da jeste), od koje Kawe, slika odozdo, cijena... @Havarisan: ima li taj fancy od yamane i kolicinu goriva? Moze li mu se podesiti precnik tocka? Da namas i njeno svetlo? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Dragons 1 Napisano Novembar 18, 2010 U prolazu, 39 postova Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan imam satove i far od GPZ 600 R 100 e sve i far od suzukija GSX 750 R 87 godiste sa nosacem za 50 e ( dva okrugla fara) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Novembar 19, 2010 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Farovi.... da sakriju te glomazne satoVe... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Novembar 19, 2010 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Farovi.... da sakriju te glomazne satoVe... Isprazni sanduce, daj neku sliku sa zadnje strane ako imas i koliko u parama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tora 7 Napisano Novembar 19, 2010 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Tora: daj detalje, jel na pinjon (lici da jeste), od koje Kawe, slika odozdo, cijena... @Havarisan: ima li taj fancy od yamane i kolicinu goriva? Moze li mu se podesiti precnik tocka? Da namas i njeno svetlo? Na pinjon je,GPZ 900R, 90e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Novembar 19, 2010 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan @Tora: daj detalje, jel na pinjon (lici da jeste), od koje Kawe, slika odozdo, cijena... @Havarisan: ima li taj fancy od yamane i kolicinu goriva? Moze li mu se podesiti precnik tocka? Da namas i njeno svetlo? Na pinjon je,GPZ 900R, 90e Preglomazni su.. ipak hvala na ponudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Dragons 1 Napisano Novembar 23, 2010 U prolazu, 39 postova Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan imam satove i far od GPZ 600 R 100 e sve i far od suzukija GSX 750 R 87 godiste sa nosacem za 50 e ( dva okrugla fara) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Novembar 23, 2010 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Izvini al to mi ruzno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Farovi.... da sakriju te glomazne satoVe... Isprazni sanduce, daj neku sliku sa zadnje strane ako imas i koliko u parama? Ispraznjeno sanduce, slika drugih nema, para.....pa recimo 80e 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Dragons 1 Napisano Decembar 27, 2010 U prolazu, 39 postova Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan imam sat i far od HONDE CBX550 ima je na moto berzi polovni automobili moj auto ako te interesuje zovni na 063 642 438 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...