zemunboy 55 Napisano Novembar 12, 2010 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me da nema neko dizne, main jet 155-158 i slow jet 38 za PWK???? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Novembar 14, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan aj sad polako rastumaci sta je sta,ja tebe nista nerazumem,sta jet?sta ti je to,mogu ti nabaviti dizne al za koji motor,kubika itd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Novembar 14, 2010 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Keihin je proizvodjac karburatora Keihin PWK je karburator koji se od davnina pa do danas koristi na MX i enduro motorima... Svaki PWK karb ima dve dizne, main jet i slow jet... Meni treba 155 do 158 main dizna, a 38 slow dizna... Nema veze koji je motor, jer na njemu fabricke su prevelike... Sad jasnije? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Mart 1, 2011 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan SREDJENO... Puno hvala Marku Djurovicu, ljudina je iako vozi Hondu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...