Jump to content

Moto Zajednica

Bluetooth komunikacija Spyball Hello Biker

Recommended Posts

• U prolazu, 66 postova
  • Motocikl: Benelli TRE1130K

Poštovane koleginice i kolege bajkeri,

Prodajem - menjam bluetooth komunikaciju. U pitanju je Spyball Hello Biker kupljen od kolege Markonea (Pegaz). Obzirom da sam neposredno po kupovini Hello Biker-a pazario kacigu sa integrisanim bluetooth-om, odavno mi nije potreban te stoga evo prilike nekome da za simbolične novce ili npr. par rukavica, dođe u posed ove simpatične spravice. Ako se ne varam svojevremeno je plaćen 60eur + 10eur punjač (neka me Markone ispravi ako grešim) pa u skladu sa tim očekujem vaše ponude. Prioritet u zameni bi bile kvalitetne zimske rukavice (nove, sive-crne ili kombinacija istih) uz naravno moju doplatu. Hvala i pozdrav, Peca

post-5400-090563200 1289569009_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ponosni BJB Redar, 1217 postova
  • Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš)

Ja bih pazario za kes ako do ponedeljka neko ne da bolju ponudu u rukavicama... ili jednostavno da odemo do radnje i dodam "simbolične novce" 1oda.gif da ti da kupis rukavice! Samo je pitanje na koliko "simbolicno" pristajes 1jee1.gif

• U prolazu, 66 postova

Ja bih pazario za kes ako do ponedeljka neko ne da bolju ponudu u rukavicama... ili jednostavno da odemo do radnje i dodam "simbolične novce" 1oda.gif da ti da kupis rukavice! Samo je pitanje na koliko "simbolicno" pristajes 1jee1.gif

Ha,ha,ha, ma nije problem....slatko sam se nasmejao...obzirom na ovako brzu reakciju ostavljam ti da sam formiraš cenu...zaslužio si. Finalni dogovor na PP ili 063 667 802. Pozdrav.

• U prolazu, 66 postova

Obzirom da je izvršena rezervacija za gorepomenuti uređaj obaveštavam sve zainteresovane da se isti povlači iz ponude. Koristim priliku da se još jednom zahvalim svima koji su me kontaktirali. Pozdrav, Peca.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja