NeshaXX 374 Napisano Maj 11, 2007 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Idemo na vikendicu da jedemo roštilj! Polazak u nedelju 13.maja u 10h sa OMV benz. pumpe (Jurija Gagarina, NBG). Ima oko 70,80,90 km (zavisi koliko ko široko pretièe)... putna brzina je, khm, malo veæa od dozvoljene. Tolerantno veæa. Ko je zainteresovan neka se dopiše danas ili sutra da bi znali u nedelju koliko mesa da kupimo. Samo ko bi išao neka se dopiše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 11, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan ja BIH išao... :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1939 Napisano Maj 11, 2007 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan I ja idem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Maj 11, 2007 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, idemo Mira i ja, dozvoljenom brzinom bez krsenja propisa sem, mozda, u sporadicnim preticanjima. Cekamo se posle u Ljigu, kako se dogovorih sa Pablom. Javite sta od organizacije treba preuzeti na nasa nejaka pleca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 78 Napisano Maj 11, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan a ko je pozvan? jel to vazi samo za vas iskusne bajkere ili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 11, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan a ko je pozvan? jel to vazi samo za vas iskusne bajkere ili... ... e kad ga spucam u vreæastu zadnjicu :evil: ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 78 Napisano Maj 11, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan pa pitam,sta znam :oops: dracula i ja smo planirali da se provozamo za vikend negde sa nasim lepsim polovinama,ako dracula ne bude radio ,pa mi se ova relacija ucinila zanimljivo,nije previse daleko.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Maj 11, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Njam, njam... ja sam 99% za... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1939 Napisano Maj 11, 2007 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Nesha vas je mozda malo isprepadao za putnu brzinu Idemo u koloni lepo i kulturno, nema sta da se sekirate Vremenska prognoza za Nedelju je odlicna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Maj 11, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako bih dexter isao mozda bi i ja dosao E posto nisam siguran za vreme, ponecu cevape iz Lazarevca. Moze li neko objasnjenje kako da vas nadjem, ili neki broj telefona da zovnem kad stignem u Ljig? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1939 Napisano Maj 11, 2007 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Sta, zar ce samo jedan pripadnik Kontinent sekte da dodje? Eh... Evo svecano obecavam da cu da napunim baterije moba sa BJB brojem, pa nas lepo okreni na taj BJBroj (062/471-433) kad udjes u Ljig (na semaforu na Ibarskoj skrenes i cim predjes mos' stanes) i stizemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDR 2 Napisano Maj 11, 2007 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Overavam! Wice i ja sa lepsim polovinama! Nego, nesto smo razmisljali da vas sacekamo negde na Ibarskoj, da ne bi smo peglali do BGa pa nazad! Moze? :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1939 Napisano Maj 11, 2007 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Overavam! Wice i ja sa lepsim polovinama! Nego' date=' nesto smo razmisljali da vas sacekamo negde na Ibarskoj, da ne bi smo peglali do BGa pa nazad! Moze? :wink:[/quote'] Da racunamo onda klopu za vas cetvoro? Treba nam da znamo zbog kupovine mesa... Ajde budite onda od 10:30 na OMV pumpi pre Ljiga (ne secam se tacno imena tog mesta), a mi cemo se truditi da krenemo u 10 tacno. Cekamo se na tamo, vazi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 78 Napisano Maj 11, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan e ajd da se nadjemo na pumpi jezero?to je na raskrsnici za skretanje u lazarevac?ili na pumpi jugopetrola u stepojevcu posto se tu ukljucujemo?sta je potrebno da mi ponesemo?hrana pice?da ne peglamo sami do ljiga,lepse je u drustvu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1939 Napisano Maj 11, 2007 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan e ajd da se nadjemo na pumpi jezero?to je na raskrsnici za skretanje u lazarevac?ili na pumpi jugopetrola u stepojevcu posto se tu ukljucujemo?sta je potrebno da mi ponesemo?hrana pice? Moze jugopetrol u Stepojevcu. Budite tamo oko pola 11, da se ne bismo cekali. Sto se klope tice, mi cemo kupovati razno rostiljsko meso ovde kod nas u Bg-u, tako da mozemo kupiti i za vas cetvoro, a lako cemo kasnije u Ljigu da podelimo racun. Ali ako hoces, mozete vi doneti meso za vas, nikakav problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 78 Napisano Maj 11, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan onda uzmite i za nas da se mi ne izdvajamo...pa cemo kintu regulisati tamo...hajd ponecemo neko pice...koliko ce drustvo biti otprilike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1939 Napisano Maj 11, 2007 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan onda uzmite i za nas da se mi ne izdvajamo...pa cemo kintu regulisati tamo... Vazi, dogovoreno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDR 2 Napisano Maj 11, 2007 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Overavam!!! Coca-cola, Marlboro, Suzukija dva, Tuborg green treba li jos sta !?! Treba :idea: !!! Fotoaparat !!! Pozz, vidimo se u nedelju!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Maj 11, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan mogao bih i ja doci,naravno ako ustanem na vrijeme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa71 0 Napisano Maj 12, 2007 U prolazu, 16 postova Lokacija: B.Kosa,BGD Prijavi odgovor kao problematičan Idem i ja,vidimo se na pumpi u 9 i 45. P.S. Jel treba da nosim nesto za pice ili cemo to tamo da kupujemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Maj 12, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan ...Evo svecano obecavam da cu da napunim baterije moba sa BJB brojem... Pablo nadam se da si vec stavio baterije u punjac ...jer sam upravo odlucio da napadnem Ljig sa juzne strane ...i zovem BJB broj cim pristignem u Ljigggg :fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Maj 12, 2007 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih rade volje isao sa vama ali sutra radim od 7h do 19h, u svakom slucaju cu vas cekati sanitetom na skretanju za Lazarevac oko 10.30h na jezeru Ocaga da vas propratim.Mozda i napravim neku kombinaciju sa kolegom da me zameni malo pa podjem sa vama. :wink: Sad sam dosao sa Ravne gore i mogu vam reci da policije ima na svakom koraku,pogotovo sutra, posto je sutra glavni skup ravnogoraca, zato momci polako. Da i jos nesto, voleo bih sutra kada se budete vracali iz Ljiga da budete moji gosti u LA i da svratite na pice i da se upoznamo. Ovo je moj telefon:064/859-2729 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1939 Napisano Maj 12, 2007 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih rade volje isao sa vama ali sutra radim od 7h do 19h' date=' u svakom slucaju cu vas cekati sanitetom na skretanju za Lazarevac oko 10.30h na jezeru Ocaga da vas propratim.Mozda i napravim neku kombinaciju sa kolegom da me zameni malo pa podjem sa vama. :wink: Sad sam dosao sa Ravne gore i mogu vam reci da policije ima na svakom koraku,pogotovo sutra, posto je sutra glavni skup ravnogoraca, zato momci polako. Da i jos nesto, voleo bih sutra kada se budete vracali iz Ljiga da budete moji gosti u LA i da svratite na pice i da se upoznamo. Ovo je moj telefon:064/859-2729[/quote'] Hehe, vazi, stacemo kod skretana za Lazarevac da se vidimo jer sam upravo odlucio da napadnem Ljig sa juzne strane E? Odlicno Vidimo se sutra onda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1939 Napisano Maj 12, 2007 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Idem i ja' date='vidimo se na pumpi u 9 i 45. P.S. Jel treba da nosim nesto za pice ili cemo to tamo da kupujemo.[/quote'] Videcemo da pice tamo kupimo, da ne teglimo i to iz Bg-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Maj 12, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan ... i mogu vam reci da policije ima na svakom koraku' date='pogotovo sutra, posto je sutra glavni skup ravnogoraca,...[/quote'] uh , bre , ovo mi se uopste ne dopada :? ... pa jos kad krenu ovi pijani da se vracaju odozgo bas u vreme kad i ja krenem nazad... :misli: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...