steve_yam 18 Napisano Novembar 9, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan eto kao sto pise far mi treba (ceo da nije krpljen itd) eventualno bi mi odgovaralo da moj dam i doplatu jer kod mog je neko iznutra slomio onaj deo gde se steluje visina pa ne mogu da ga nastelujem kako valja...hitno!!!dolazim 062 9 688 747 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Novembar 10, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Okreni 0631957144 - David. On ima far, 200 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Novembar 10, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan realno ja bih uzimao polovan i dao moj u neku kombinaciju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Novembar 10, 2010 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Realno si i meni dosadjivao sa nekim kombinacijama i na kraju nista nije bilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Novembar 10, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan realno ja bih uzimao polovan i dao moj u neku kombinaciju.. Teško ćeš naći nekog ko će tako kombinovati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Novembar 10, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan Realno si i meni dosadjivao sa nekim kombinacijama i na kraju nista nije bilo... slusaj brate, komentar ti nije na mestu , a ako sam ti dosadjivao trebao si to da kazes a ne ovde da prosipas pamet ako imas nesto licno, preko pp.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Novembar 10, 2010 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, izvini zvučalo je grubo Znam da si me zvao 5-6 puta i čak se najavio da ćeš doći a posle godinu dana opet isto tražiš... Dosta stvari sam prodao i imao odličnu saradnju, mogu ti reći da se može trgovina mnogo lakše završiti ako nisi neodlučan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Novembar 10, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan slazem se i ja, tada su mi iskrsnuli neki troskovi koje nisam ocekivao, a sada kada imam siguran novac mi opet isto treba naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...