Pablo87 85 Napisano Novembar 8, 2010 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Backi Petrovac, Vojvodina Motocikl: Tomos Automatic A35-S / Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Neznam ni kako ovakvu temu zapocheti... Elem pre nekih sat vremena pricao sam sa policajcem koji je krenuo na posao i kaze on meni batali ti taj motor shto imash. Ja pitam shto ? Pa kao juche ujutru je poginuo motociklista i ja sam bio na uvidjaju. Kaze da je na mestu bio mrtav, a prizor je bio stravichan. Motociklista se krecuci se Partizanskom ulicom u B. Petrovcu i izlazeci na Novosadcu ulicu presekao krivinu i zapucao se u traktorsku prikolicu koja je bila parkirana van kolovoza ( i to daleko van )... Kaciga se prepolovila... nije mu bilo pomoci... Koliko sam od policajca saznao covek je ziveo u Novom Sad-u i u Karavukovu je bio u poseti svojoj majci. Za sobom je ostavio suprugu i dvoje dece. Evo isechak iz vesti: Prošle noći, oko dva sata, saobraćajna nesreća se dogodila i u Bačkom Petrovcu, u kojoj je poginuo Nenad Stojanović (31) iz Karavukova. Vozeći motocikl, brzinom neprilagodjenom uslovima saobraćaja i stanja puta, on je sleteo s kolovoza i udario u traktorsku prikolicu, parkiranu pored puta. http://www.smedia.rs/vesti/detalji.php?id=48936 R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex. 33 Napisano Novembar 8, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Tuga... R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...